乃木坂46討論區#33:支持好女仔

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
腳呢家嘢唔洗長 夠用咪得

禾堀隻比完爆乜狗高山
禾堀隻比完爆乜狗高山

臭腳

仲肥膩過大鳩主
禾堀隻比完爆乜狗高山

臭腳

臭你又瀨

仲肥膩過大鳩主

咁先好食呀

仲肥膩過大鳩主

肥膩大鳩主七爸食呀

呢d食左落肚 偷偷地扣喉嘔返出黎 輕鬆啦

仲肥膩過大鳩主

咁先好食呀

以前好鍾意食梅菜扣肉
d肥豬肉真係好食
不過而家見到都驚
禾堀隻比完爆乜狗高山

臭腳

臭你又瀨

臭禾又奶

仲肥膩過大鳩主

咁先好食呀

以前好鍾意食梅菜扣肉
d肥豬肉真係好食
不過而家見到都驚

瘦底 + 做開gym 表示想肥重難過溝MB

仲肥膩過大鳩主

咁先好食呀

以前好鍾意食梅菜扣肉
d肥豬肉真係好食
不過而家見到都驚

瘦低要食多d白肉

睇黎Karin都好鍾意食pancake
我都係

我都係

Pancake 夜媽媽好肚餓呀

仲肥膩過大鳩主

咁先好食呀

以前好鍾意食梅菜扣肉
d肥豬肉真係好食
不過而家見到都驚

瘦低要食多d白肉

你估我無咩 而家BMI都只係啱啱好踩界
(但weight training可以舉好多係事實)

我都係

Pancake 夜媽媽好肚餓呀

てんちゃん

仲肥膩過大鳩主

咁先好食呀

以前好鍾意食梅菜扣肉
d肥豬肉真係好食
不過而家見到都驚

瘦低要食多d白肉

squat幾多 bench press 幾多, 玩咗幾耐

仲肥膩過大鳩主

咁先好食呀

以前好鍾意食梅菜扣肉
d肥豬肉真係好食
不過而家見到都驚

瘦低要食多d白肉

腳我就勁嘅, 上身就差啲, 玩左兩三年到。

Squat 400lbs 左右 6~8reps, 如果唔係腰唔好可以再上
Bench Press 100lbs 左右 都係 6~8 reps

咁先好食呀

以前好鍾意食梅菜扣肉
d肥豬肉真係好食
不過而家見到都驚

瘦低要食多d白肉

Squat 400lbs 左右 6~8reps, 如果唔係腰唔好可以再上
Bench Press 100lbs 左右 都係 6~8 reps

Squat4餅

可唔可以帶我操
健身嘢就唔好喺到講啦
但可以同各位手足講CK兄嘅「squat 400lb」
全港健身界應該唔超過20個人做到

乃po果然臥虎藏龍

以前好鍾意食梅菜扣肉
d肥豬肉真係好食
不過而家見到都驚

瘦低要食多d白肉

Squat4餅

可唔可以帶我操

好普通咁一下一下咁操上去, 跟住過兩日睇physician
話我本身體格細咁玩落去膝同條腰都唔洗要再無咁玩。
變左玩leg press, 500左右貪唔洗用腰同個膝無咁食力,
同埋有需要可以用手磅住。
健身嘢就唔好喺到講啦
但可以同各位手足講CK兄嘅「squat 400lb」
全港健身界應該唔超過20個人做到

乃po果然臥虎藏龍

我知好假 , 信不信由你啦, 聽完咪算。

BTW, 我打錯 係6-8 set, 1 rep@ set 成日撈亂呢兩個字, 自吞一打

squat高手 我條腰都唔好 太用力會痛
bench press 反而輕鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞