鄭立:必須潑個冷水,俄軍主力仍然都是未出!

1001 回覆
71 Like 570 Dislike
成班連登仔講到自己好似打過仗咁既
DKLM,玩成個月都仲未出主力,真係好撚多錢咩,冇撚腦。
根本大量針刺,鏢槍就夠玩謝你

未埋身就ko
契弟係後面等執雞,到時契弟變契哥。
主力出先定曼聯攞冠先
少少唔明
主力未出但咁多高級將領陣亡係乜玩法
當時係已經開打,烏克蘭嘅表現冇外界普遍估計咁差
然後鄭立先走出來唱反調
所以佢先要用「潑冷水」做開頭
叫你地班未見過世面嘅網民,唔好咁老定,聽我娓娓道來

而佢嘅判斷係:
1.)死左嘅俄軍只係炮灰,主力未出
2.)KGB係好勁嘅情報組織,普京做過KGB ,所以一定好勁
3.)俄軍裝備又過期/老舊,純粹示弱,係欺敵之計

而經過一個月,從目前新聞片斷見到,我睇唔出佢2月27日所作嘅三個判斷係正確

有啲人話「你咁叻你預測一個月後戰況係點呀?!」
問題正正在此:我希望烏軍獲勝,我唔識軍事,只能從每日新聞消息去了解戰況,所以無從預測

但唔影響鄭立嘅判斷有好大可能係錯嘅事實
紅字為左戴頭盔,免得有人話半年/一年後俄軍主力終於出現,出嚟打我面

PS:鄭立原文話KGB係手屈一指嘅機構
鑑於鄭立係歷史學家,所以佢中文一定好L勁,點解佢將首屈一指寫成手屈一指,一定有佢嘅理由,可能要留待日後有高人破解先知
公開推測估錯左, 笑佢7左有咩問題
突個頭出嚟扮有深度緊係有風險
今日又病發

鄭立:故此,特首選舉,最重要的是夠鬼馬。
https://lih.kg/2945015
屌 藏族士兵都出埋 主力出咗未
原來Toyota 先至係主力
主力幾時先出
主力係流浮山刀手?
主力就係流浮山刀手
蛾準備退出Kyiv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞