網絡小說集中討論區<21>

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
記錯咗sorry,呢本我睇到20章放棄。
我記錯另一半類似的係玩玩笑,嗰本係叫
女主從書裡跑出來
兩本都係睇睇下冇咩驚喜
鐘意單女主+女主強勢 我建議睇 我被妖怪圈養了 劇情刺激有伏筆有設定
唉,日常野好快悶
女主從書裏跑出來 好似係姬叉開小號寫
最近啲內容不斷屌讀者又賣慘,點知無人撐佢
姬叉條友怪怪地
以前開單章舌戰讀者呢d都算

妖佢今次係開小號寫新書
跟手冇耐就喺群入面自爆自己喺姬叉
然後又開始屌人開分身都要針對佢
啱啱上起點check個作者名已經變返姬叉
有冇啲完咗本嘅推介
蕃茄本宇宙職業選手睇左個開頭。
d打鬥文筆details左好多,感覺唔似睇緊蕃茄d書
佢嘅書我無一本啱睇全部都係百幾二章就頂唔順
赤心巡天第七卷真係寫得幾精彩
發現自己唔知做咩
成日睇左幾十-百幾章,覺得無咩吸引力就會棄
咩姑獲鳥又係咁,而家追緊「極道天魔」幾好
唔好再逼我,深藍!
我所有的一切都是靠我自己努力,深藍!
你們逼我的!深藍!
暫時我未明,但見好多人玩呢個梗
從紅月開始,睇到1/3,開始覺得悶,黎黎都係咁,係咪我問題
深藍係主角個外掛
平時主角會自己修練,話唔想用外掛,要用自己努力,但每次一打唔過人就大叫外掛
光明!
冇性格e 樣真係而家大部分小說既通病
寫穿越文就個個都既來之則安之 日常劇情就懶幽默咁 主線劇情就一切既行動選擇都係為左升級變強 好d既會比個動機 衰d既連動機都唔比 直接話變強唔需要理由
有冇巴打睇長夜餘火想討論
已追到live
百鍊成神 點睇
冇記錯我好似睇到佢識變身就冇睇
佢一開始寫武人唔夠鬼打 寫得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞