WEBTOON(2)課金課金課金~

460 回覆
11 Like 4 Dislike
見韓國出到124左右唔知點先有方法睇到
神之塔呢套野真係拖撚到仆街
冇人睇引路人…. 傷心
近依年睇左唔少,但到依家都仲KEEP住比錢既都係全知讀者視角,惡女的變身,其他都有唔少都有睇過,好似露西亞-攻略公爵計劃,滿級新手,極權教師,入學傭兵,奈米魔神,戀愛生存戰,我培育的S級們,死神少年,鬥神轉生記,SWEET HOME,獵槍少年,某天成為公主,小鳥依鬼的柔情,GET BACK,熱練等等,多不勝數

當中我會建議值得睇既都係全知讀者視角,惡女的變身,GET BACK,SWEET HOME,不過最近差唔多大部分都睇曬,希望有更多好睇D既漫畫出黎
睇睇下都唔撚睇,拖太長冇好處,好似高校之神咁又係,睇到唔想睇
浪費哂d設定
由地獄列車開始拖到仆街
冇泰俊份
佢個堆我真心冇咩興趣
一開始啲人仲話有hunter嘅感覺追到地獄列車隱藏之層真係頂唔順未完都唔會再睇
有睇啊雖然劇情進展唔快 但每個篇章啲角色成長都好明顯 幾好

要申請韓國webtoon account
之前整好似唔洗韓國電話都註冊到 而家好似要
做啲簡單任務就可以攞免費代幣睇搶先看嘅集數
但想課金就要實名認證
最近睇緊Heartstopper,已經就嚟睇完第二次,可惜香港好似冇乜人認識,畫風好靚劇情好sweet值得推介,對LGBT 校園題材有興趣嘅可以睇

嚟緊下個禮拜Netflix 仲會推出同名改編劇集淨係睇兩條trailer 還原度超高!

Webtoon搵唔到 係咪分地區?
一邊睇一邊姨媽笑
唔知喎,我都係最近先download個app ,地區我就揀返香港,就算睇唔到都唔緊要,可以去Tapas (另一個專睇漫畫嘅app)免費睇
我睇吓先
睇完之後,下個禮拜就可以直落睇劇集
封頂極限戰好睇到停唔到
將個app language 轉英文就有了
原來係咁
Get back 好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞