WEBTOON(2)課金課金課金~

460 回覆
11 Like 4 Dislike
有無人有睇WEBTOON啲漫畫
https://lih.kg/2928895

繼續延續落去 繼續燒人課金
睇完sweet home 見到網上評價真人版改編唔好睇 就廢是晒時間了
衣家睇緊獵槍少年
點解韓國漫畫咁多校園欺凌暴力事件 好癲
Btw 課咗好多金睇完先見到上網有齊成套免費嘅
支持正版 尊重智慧財產權
同埋再婚皇后都好好睇!多謝推薦
人美心善啲衫又靚
緣起不滅的季節幾好睇
但呢家要追漫券
囧途人生 搞笑輕鬆風格
我又覺得泰俊啲漫畫唔差

地下城市
主角都係癲佬嘅打鬥漫 風格獨樹一格

高手
打鬥漫 作畫風格一樣係獨樹一格

熱練戰士
網游漫

神之塔

覺醒吧貓奴
輕鬆打鬥漫 同埋畫貓嘅
(btw台灣webtoon先到第33話)
(但係大陸webtoon已經差唔多去到200話,有幾本漫畫都係咁,快台灣webtoon好多)

弱美男英雄
打鬥漫 主角屬於用身邊環境打嘅
新post留名推薦多幾套live緊同完咗嘅

呢兩套係live緊嘅是會睇到人心頭一暖嘅感覺 好c伏

呢兩套係完咗唔使錢嘅(衝鋒衣完季當住完先)
是嗰種熱血啲 動作多嘅漫畫 強烈建議睇衝鋒衣唔識踩單車都睇到極想踩 非法正義個idea同劇情都唔差
都追埋了 等緊佢更新
借閱真係好邪惡
唔課金作者無得食都係攬炒做漫畫家好辛苦
利申有課金
上個post覆唔到你
追漫券唔是可以揀比錢永久睇咩
免費開先14日

lm
之前有課金,後尾覺得太燒錢,等幾個月先一次過睇
我課格實同盜臉
陷阱都好好睇留咗十幾話諗住一次過追
非法正義睇過
叫完得幾好
留名

呢度推介既漫畫都好好睇
媽吖好柒啊淨係課過搶先看 見追漫卷嗰啲描述以為課金都係一樣 啱先去試下課返套囧途先知係咁plz del

最近睇緊 三歲開始做王者 (The beginning after the end)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞