[I/A] FE Heroes 火焰之紋章(54)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
一律建議買pass 主力抽傳承神階+超英雄

評價可參考呢個攻略網
https://game8.co/games/fire-emblem-heroes
今次新角skip la包到咁春實
幅圖都幾靚嘅
不過開花一定會入傳承/神階pool
到時抽好過 用埋啲免費券算啦
用免費券算啦
抽埋d紅囉可能
著左Lace 😛
終於爆po
垃圾pool 連續6下1粒綠色都冇
Cls 40抽起碼有100石唔係抽緊綠色
綠色少到
淨係無條仔,係咪唔洗抽
等月尾傳承
對面龍絆停止營運

估唔到咁快執
火紋仲係老任最賺錢手機驚 仲要keep住有新作
應該有排都唔會執
營運成本黎講, 龍肥應該多好多.
龍肥我算玩足三年半, 火紋我無玩好耐, 有錯請指正.
火紋D event基本上無故事, 配音得幾句.
龍肥好多時d event都係全配音, 而且好好醜醜都有個故事仔比你睇下, 而且經常一個event一首歌.
火紋新角最貴可能都係2D插畫, 幾句語音對白, 無角色背景故事可言.
龍肥仲要整埋3D Model, 有時D動作仲係unique, 唔係換皮咁簡單.
而且每個角色都有5 part故事仔.

我成日覺得火紋未死, 係因為角色上限好高, 又要睇iv又可以+10, 又有PVP, 所以有一班超級課長經常抽到爆.
龍肥只要打足event, 基本上係真免費驚,
而且角色抽一隻就得, 仲要有保底, 想課都無乜可以課.

其實都幾無奈, 龍肥有任記同cy兩條水喉, 諗住就算搞手打個和都可以做落去, 點知咁快玩完.
原先期待任記同cygames d版權角, 結果出得果火紋兩次, 連3 houses都無.
zelda, pkm呢D好易融合既作品又無, cy果邊仲衰, 好似得公主連結合作過半次咁大把.
今次偶像的天樓好似都冇免費角喎,值唔值得換呀?
有課開偶像之魂就是但 可以揀綠法
無就唔換
Thx
神階同傳承嘅分別,係咪就係神階有加分,傳承冇?
唔係 神階係加飛空城分
傳承係加競技場分
神階+0都可以保飛空城31
傳承基本要+10先有機保21
Oh,thx
呢隻game都幾複雜
競技場同pvp俾重課玩
競技場玩20-21升降機就唔洗重課
pvp我係每次打一場拎保底獎勵就算
飛空城反而唔洗重課都可以玩到好成績
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞