其實藍屍憑咩覺得美國要妒忌中國

58 回覆
88 Like 2 Dislike
中國有咩係美國要妒忌?
藍屍成日話中國叻 問叻係邊 就答唔到

不過都岩嫁喇 所有極權國都會吹虛自己國家幾大
封鎖國民睇世界事
一到打仗就出曬黎
其實佢地內心反射來,擺明好多中國人唔抵得美國
全世界其實只會留意中國製既(unreliable) cheap goods
真係唔明 中國有咩好 有冇藍人入黎講講
中國有人
藍屍個世界觀同我地正常人完全唔撚同嫁
次次都係講中國好有錢,係有錢呀,共產黨同d官有錢呀嘛
支那最叻既地方就係人民賤,下價,人力資源係最便宜

土地,人力都可以任意蹂躪,人民比政府點剝削都唔會反抗

支那最優勝既地方就係多奴隸
佢地既心理係

我地中國人強大

點解世界唔係圍中國轉....唔係由中國話事

咩都係美國佬係度指指點點
血濃於水
中國好有錢 美國差中國錢以萬億為單位?
人地睇啲片全部都係中國世界第一

都係演算法問題 越藍睇既片都係藍

你黃睇既片都一樣好撚黃
唔好話美國,基本上日本各方面都好過中國
文化,科技,創意,糧食,美學
人哋覺得中國已經係宇宙最強 其他地方都係垃圾
不過當可以移民又仆住走
因為真心覺得東升西降
今日仲見到個post講俄羅斯開始呵學英文改學中文
睇下美國就知 中國屈左幾廿萬次係美國播毒 但美國真係清者自清 根本連引證依個荒謬都懶理
因為信既根本冇得救
妒忌欺負
佢哋嘅世界係得依兩個動態關係
就粒落去國家度
反美是工作
居美是生活
有雞
依個世界冇話冇左邊個唔得既
俄佬同中國既內循環係必然失敗

比世界睇下囉 一個唔爽你 兩個唔爽你 都可以話人妒忌你

全世界都唔爽你叻咩 唔好玩喇大佬呀

世界講利益 你叻 痴你都黎唔切喇 仲點會杯尻你

妒忌依個真係冇腦人先講得出口

每一個人都祟優 邊會有人歧視優秀者
Chinese pussy 美國又真係無中國咁多
日本亞洲世一國民民化 緊係好過中國喇
人地係比優 唔係比成本低
中國只係識以本傷人
建築公司平價招標 搶到就不斷超資
根本由頭到尾係中國人先會歧視中國人
話美國妒忌你 不如話你自己歧視中國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞