Foodpanda 步兵/車手/單車手 (92) 閪熊又減人工

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
今日d更又正常返了
我都送過,好撚煩膠吖度閘,個對講機打去個客度個自動cut 線,打去保安位會出error,仲諗緊點算個陣另一個熊貓師兄過黎同我一齊等

等等下個對講機有把蚊滋咁細既聲話推門喇......

推羅,點知行斜路落番底底層,個設計極度on9
對住啲保安真係唔好客氣 我一定屌
有咩打比仲客屌7佢
咁佢正門邊度
我畀google map點左上山叫我兜落去唔想再送
袋鼠係咪巳經夠人
send 左好耐都無回音
真 有次又係有個老野保安叫我唔好行咁埋
我勁大聲講你確診好撚快死 快撚d辭職唔好做番屋企訓覺啦 佢即刻唔敢出聲當聽唔到
係人都知我地外賣仔惡過狗仲敢惹我地
你保安都要睇上司同住戶面色
我地自己就係老細
鬧你咪鬧你 驚閪
應該月華街係車出入口,人行係天橋未搭lift 既位置附近掛,我行到一半都見到好多人係個邊行出行入
check 下email /個濫發郵件夾之類,我個frd 同我同期申請我一早玩緊
屌佢原來無check 清楚email
頂撚住
嗰陣落大雨 到左門口叫我再兜都on99
你地都好可以入去,佢叫我落返山兜月華街公園
我直接搵客服取消單,送返餐廳就得
點個去到餐廳已經閂左門

有人比我開拖發洩不知幾撚開心
食肆串既我會話幫你報食環 通常就收皮
步定行 痴線我坐的士算
坐輕鐵去市中心
跟住等咗幾分鐘車就有巴士入去
係無單出黎
100蚊就算啦 西熊4單先有
咁都有得屌
唔想做咪提早完更
再仆街啲咪hold住張單等夠鐘
追q又唔睇住接單率嚟踢
好食?
普通茶記炒米同炒飯,咸左啲
岩岩入仲大厦有個保安就揮一揮個探熱器
我就問佢做咩 佢就會你等一次送呢到呀
我小小野都唔忍真接開早 大大聲講
你揮一揮手撚知你做咩呀 係咪第一次你都要講架啦
我識讀心呀依架 你係啞左定唔識講野呀
佢即刻唔出聲 屌得多保安發現
班撚樣真係狗黎 一開始好好禮貌對佢哋
就係都要閪下你先 只要你一大聲小小語氣重小小
佢地即刻收晒皮 聲都唔敢出
屌 我都係
今日去日本城拎貨 好聲好氣同佢講
佢指一指隔離就算 有二條廁紙分開放
我就問佢係咪一齊 佢唔答我 我其實知道係既
我又大大聲講 一齊你出聲啊嘛 又唔講野
一陣送漏左我比人投訴架 我識讀心呀

當然遇到好嘅保安同埋餐廳 我都會好好禮貌
保安呢 我就一定開屌 餐廳 我通常都係俾說話佢哋聽就算
啱啱瞓醒打錯好多字 sorry
有冇人知俾熊貓中止合約點樣成功上訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞