Foodpanda 步兵/車手/單車手 (92) 閪熊又減人工

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
上季要有工返先得
申請嘅時候你要連續失業超過30日未搵到工
所以外賣仔真係冇可能申請到
除非你犯法
有無人知戶戶送出糧點計?姐係我今日有開工做單,星期三都有糧出,但如果我想下個再下個星期三唔好再出,咁我最盡可以做到幾時?

轉貼
cap圖有個客地址 放上fb被炒
陷家產閪熊d咩大使,停撚完cod 無左1/3單,再cut埋更連工都無得返,新人又多,地區group 叫哂救命搵一二組幫手拎更
外賣仔不顧危險幫助居家格離嘅人買飯食咁偉大,點解要驚
上次腸貼熊貓圖仲未炒
咩環境大家都知 洗乜驚
琴日返左2個鐘 今日腳痛到行唔到

第一日on99咁行得太急同做左遠單
下星期落雨啦準備又放題更
有咩問題,外賣仔都係做番自己果區嫁啦,我有朋友見到咪照直講,又唔係做一世,頂住先姐
有咩好驚
個個問我點申請
人地好天斬埋落雨柴
外賣就落雨送埋好天單
點攪繼續計錢?
係,失驚無神又cut 更又cut cod ,完全無保障,做又做到死,好天曬落雨淋
好彩拎左下星期更,如果唔係見到下星期無更我都唔知點算,無哂收入
要買返部車 做咗幾日已經頂唔順
依2日真係好靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞