全家十一人被炸死,烏男痛哭,與寵物貓相依為命

256 回覆
839 Like 11 Dislike
打仗就係咁

只係就算現代
打仗既資訊都仲係好零碎
至令好多旁觀者指手劃腳

眉飛色舞咁高談闊論

事實就如楊威利講
只係做成大量無意義既死亡
兩樣野拉埋一齊講,台灣有總統,烏東有冇?
捐,不過係捐俾烏克蘭中央銀行!
哇 兩邊叫獨立 就叫拉埋一齊講?你唔叫自己雙重標準 咁香港無總統喇掛 凸你 兜丫~~~再兜
自己做逃兵就想拉人一齊
連登日常
比瘟疫更痴線
好彩仲有貓貓
烏克蘭迫害烏東親俄人士,人地搵大佬打你有咩問題?
打扙好殘酷,
但最殘酷係明明有人可以出兵出手阻止,睇住d 人死然後話人地好殘酷
古今中外,平民永遠係戰爭嘅collateral damage。遠的不說,大家上Youtube或Goolge查吓第一二次世界大戰、韓戰、越戰就睇到戰爭對平民嘅傷害係幾慘烈。二次大戰時德軍狂炸英國,美軍狂炸日本,都係直接炸人口密度高嘅平民區,目標擺到明就係要做成最大量平民死傷去震懾敵人。比起呢啲,俄仔已經算好克制。唔好問點解,戰爭嘅唯一手段就係殺人放火。
走你老母
rip
啲黑暴走哂過去
好撚慘 54歲就冇哂屋企人...
RIP
你講架啫 在我偉大國既理解黎講 烏東地區屬烏克蘭領土 一塊都不能少 你可以傾 你唔傾勾結外國勢力 用武力對抗烏克蘭政府 意圖顛覆國家政權 仲要有軍火 唔打你打邊個 喂 黨話呢啲行為係恐怖分子 黑暴呀凸你 哦 台灣講下都唔得 香港一把傘就顛覆國家 你烏東擁軍火勾結俄國 分列國家就天經地義??迫害?如果係咁 某柒大國四分五裂啦
最好打到世界末日咪冇人殘酷人人平等,比地球沉睡返幾億年先啦
呢d一係自殺 一係就去打俄軍打三死唯止真係慘
無可能嫁喎,唔係話俄軍貪污,仲寫埋信去多謝人咩
打仗係咁㗎啦
俾人入侵身為國民會作出反抗好合理

咪你坐視不理國家都俾人滅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞