劉俊謙 VS 後生陳冠希, 有冇得鬥?

299 回覆
494 Like 3234 Dislike
你話有學識修養喎,扮冇講過?
邊撚個黎呀路人樣都同edc比,不如問埋八兩金啦,九唔撚搭八
呢個真
仲要陳冠希咁鬼瘦冇身型

吳彥祖d腹肌靚到
高峰期真係不行鳥
依家最近應該係Jeffrey
劉係屬於想同佢談情說愛嗰種靚仔
Edc係屬於好想比佢奶閪嗰種靚仔
lm
加埋胡卓希同朱鑑然有冇得鬥
一個人有學識修養要用公開試成績去prove??
你真係好好笑喎 唔係扮好笑~用成績呢D咁膚淺嘅嘢去定義人
屌你老母好撚樣衰
見人睇書就話有學識修養重膚淺

大把人扮睇,再講,睇咩書先

公開試無得扮,係勁就勁

而且我有提創作,唔止講公開試,你又扮睇唔到?
好明顯陳啦
你好好笑~仲同我講公開試林鄭都年年考第一 拗成績嚟做乜
如果你仲係講得學識修養要睇成績表 我一世都唔會說服到你
學識修養可以包含一萬樣嘢 當然唔止創作......
你要求一個出色嘅「演員」要有自己嘅創作 可能你要求緊一個編劇或者導演囉 一個演員嘅學識修養係睇到嘅 如果你有留意佢嘅話

利申:我工作上接觸過劉謙真人 態度性格非常好
我愛劉俊謙
乜撚野公開試
有啲人好死板 上面有個ching淨係覺得科科攞A先有學識修養 嘔血
劉俊謙?俊?睇過,邊撚度俊呀屌你老母
講學識修養,無端端搬龍門去態度性格 你根本唔識分

學識,最簡單係睇公開試,再唔係睇創作

修養,係睇處於壓力下既表現,大把人平日與人為善,一遇大事或經歷低潮,就情緒失控

其實你係想講佢態度性格好,咁就咪能吹學識修養啦
你覺得有得鬥??
連燈仔話劉俊謙係路人水平
「學識=睇公開試/創作」 咩料??
林鄭年年考第一 每日都創作笑話俾香港人 林鄭=好有學識?
平時個髮型真係唔得
睇咗2月29先知佢咁靚仔
同埋佢留鬚幾型
咪就係
當年咪又係人人笑柒edc
過多十年又會話咩新一代任何人同anson lo都無得鬥
你都on9,老屈

謝賢最舊,又唔見講佢
好多人話劉俊謙好靚仔
係咪得我一個覺得好普通 仲有啲殘
身邊有個女仔fd勁鐘意佢成日share佢啲相比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞