劉俊謙 VS 後生陳冠希, 有冇得鬥?

299 回覆
494 Like 3234 Dislike
好殘酷
書卷味只限文質彬彬嘅靚仔用
佢嗰種壞孩子嘅feel冇人能及,到而家都未搵到另一個藝人有呢個feel
黎明啦
好撚醜,心跳加速嚇親差少少瀨屎
應該係讀書好撚勁但冇朋友嘅毒撚黎
人生唯一有得曬命就係「我當年拎幾多幾多個A架
各花入各眼姐btw 唔識欣賞佢既美
你冇得同我架FC 鬥,FC 鬥 FC 鬥 FC 鬥 鬥。
收皮啦,見人戴副眼鏡,睇住本書,就覺得人有學識修養既膚淺白痴

學識修養係實力,可以從公開試同創作等反映,唔係拎本書扮下野就得

圖中勒邦占士都係戴眼鏡同睇書,唔通佢有學識修養咩

你依種膚淺撚,見劉斯文靚仔,就吹撚到有學識修養,簡直係對真正學富五車嘅人嘅侮辱

重想屈我死板,你真係on lun9
佢地係咁撚膚淺,見劉斯文靚仔,會睇書,就吹撚到有學識修養,真係白痴到暈

勒邦占士夠會睇書啦,咁佢係咪好撚有學識修養呀?
前者唔係差
但陳冠希以前D五官同面型真係男人頂點(唔戚面笑既話)
個樣仲要加有少少鬼仔feel 呢樣真係正中港女口味
如果真係要揀一個純粹以靚樣黎比較而且比佢更好我覺得係尊龍
雖然對眼有少少分太開 但面型同其他部位都好好
同佢哋唔太熟 你識一定同佢真人好frd
Btw佢哋有冇學識修養都好
你呢啲搶住衝出嚟dis人就100%唔係
劉俊謙連膠戰Jeffery 都比唔上,有咩資格鬥edc
我都講到明 我工作上接觸過佢真人(唔知幾多次)
你唔信人地有學識修養 點都要話我淨睇個樣 根本係打橫嚟講
睇書只係其中一個例子咋 就不停話睇書無用 要考公開試成績 痴~
唔同意你話學識要有公開試,因為大學會頒榮譽博士/院士嚟認同啲人嘅成就,喺行業嘅見識。
但劉生又無正式沙紙又無呢啲榮譽銜頭,真係唔知有咩客觀量度佢有學識。就咁掉一句工作合作過,見過真人,就要人認同真係on9。
我無叫人絕對認同 只係我接觸之後嘅觀察
我表達完有人唔信其實唔緊要~ 我係覺得有ching話要睇公開試成績先證明到好好笑姐
要幾迂腐嘅思想先會強調用公開試成績去定義一個人...
學院派成就根本唔係唯一標準 更何況係一個藝人?
我覺得李小龍係有學識教養嘅人
我唔會用佢學歷或者公開試成績去衡量李小龍 佢講嘅哲理勁過好多人
呢個post令我睇到香港教育制度教咗啲咩人出嚟連登井底之蛙
我話創作,你唔理

李小龍嘅哲學同截拳道,都係佢既創作

咁劉生呢
我唔需要用你嘅定義
我揀魏浚笙 jeffrey
我應該講埋資歷架構

佢真係勁on9,話劉有學識修養,但連一樣事例或證據都畀唔到,一味講啲假大空既廢話
你唔信我唔緊要~你有你一直堅持嘅準則
我同你個準則唔同唔代表唔係事實
痴撚線

佢發表既哲理,創立既招式,唔係佢嘅創作咁係咩

你弱智唔係扮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞