俄後援問題超大!士兵持19世紀步槍上戰場

324 回覆
71 Like 12 Dislike
火繩槍, 紅夷大砲, 諸葛連弩兵, 輕騎兵
AOE3.....
俄佬身為戰鬥民族, 要攞槍已經7
500yard好多小口徑 assault rifle都打到
以full-power rifle round黎講500yard都打唔到真係垃圾都不如
你自己睇下9-hole review
裝鏡既kar98可以打到 1,100
Mosin都仲係500yard

價錢果度2017奧巴馬出左Russian import ban後係炒高左
但之前係好多100USD樓下
BTW其實300USD都仲係好L平
連登好撚多軍事專家架你小心啲講野
好玩唔玩 拎啲歷史文物岀嚟用
知唔知咩叫文物保育呀
會唔會跟車太貼
1級頭
中共叫Mosin Nagant 做水連珠

幾時到T34 同PPsh 41 出場?
現實係你咩槍都係一槍爆頭即跪
夠用啦 唔係上去沖嘅話狙擊呢枝完全冇問題
俄軍有冇咁廢呀
之前成日以為俄佬軍事世界前列
連登班冷氣軍師?
呢D俄仔傳統黎,.

利伸: 讀HISTORY
玩緊battlefield 1 復古緊啊 你識條鐵 差未騎馬
以為打機先興復古
原來真打都係一樣
明知打仗會跌 你估佢打仗前 會冇買入大量美股既put 同short爆D幣?
人地俄佬依家日日數緊錢啦 打到出年都仲得
珍,愈跌愈賺 愈打愈有

蘇聯解體果陣啲AK47唔係多到要當廢鐵賣㗎咩,做乜拎啲復古嘢出黎
3.5x都算,
仲要咩刻度都冇果下先死
drop幾多風速補正全靠經驗
btw就算送d鏡比佢地可能都冇咁多rail裝上去
之前睇好似仲用緊PSO d 4x鏡
呢支槍用尖彈頭 二戰都有用 同ak47一樣 俄羅斯武器係用好內
而且呢係去前線 好夠用
我反而覺得間工廠勁 仲同佢main D 咁舊武器 機器都過百年
// 莫辛-納干(英語:Mosin-Nagant)步槍是俄羅斯帝國於1891年採用的栓式步槍 // from Wikipeida
有槍咪好囉,2戰啲俄兵槍都無,要執同志死咗啲槍
OK我錯
咁依家嘅俄羅斯有幾多個呢啲人
俄仔冇補給 同tarkov 真係冇分別
想睇PPSH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞