[Season 5]ViuTV Chill Club 星期日 21:30 (134) 希望CC順利播出

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
呢首其他時間成日播
睇漏雙線劇集 其實都係得930
Chill Club 推介歌單  7/3 - 11/3

黃色代表之前都冇播過

光頭幫 TomFatKi - TFK Party
泳兒 - 葉落冰川
E-Kai - I Know They Know
吳林峰, 謝芊彤 - 我也難過的

Serrini - 樹
R.O.O.T feat. 9m88 - Wanna Be Like You
張蔓莎 - 剎那的
五月天 feat. 周杰倫 - 龍捲風
Delta T feat. JNYBeatz - Creamy Boy
COLLAR - Call My Name!
洪嘉豪 - 及時行樂
陳柏宇 - 有我
許廷鏗 - 修羅場
Mike 曾比特 - 新年快樂
黎啟峰 - 三生有幸給挑選
193 - 再次PuppyLove
10點半都播埋劇?
Viu唔係冇乜自家劇咩?一次過播咁多咁之後點算?
10點半打後都係綜藝
劇其實呢一年拍左好多
之後仲有3命
我都睇漏原來係21/3,即係接住940920播
上一次咁好似已經係2020年尾
熟女強人 暖男爸爸 男排女將
仲有i swim貌似應該係6, 7月播
其他嗰啲都仲拍緊
不過唔知而家疫情會唔會影響咗進度
有啲驚呢一波播完要到下年先有原創劇睇
I swim其實拍完 只係就返summer播
但其實垃圾政府話依家係summer 不如接埋落去
三命、I swim點都會出掛
季前賽有sponsor應該今年要出到
計埋啲1小時真人騷
今年分分鐘可以以後9半線都冇韓劇
擔心下年冇貨多啲
下年果D都開始拍緊/籌備
如果冇武肺阻住的話其實冇野擔心
痴撚線一開始隱瞞結婚到隱瞞離婚繼續賣謝瑞麟廣告消費段婚姻都叫冇問題
仲要blame the victim話佢老公有問題
第一句係佢有問題 但去唔去到需要反呢 我自己就唔同意
但第2句又係未證實既野 MC又係未證實既野
講真 我覺得要反都比D理據先
唔係好夠說服力我要去反佢 追擊佢
好多唱片公司都停哂運作個幾月
今晚KKBOX我開左post

[ViuTV] 第17屆 KKBOX 台灣風雲榜 20:30
https://lih.kg/2923849
【 今晚(星期日)9:30《CHILL CLUB》有小肥、慧敏哥、顧定軒、泳兒、黃妍!】
小肥同陳慧敏將會組成限定組合,送上好歌!
仲有zeno、泳兒、黃妍獻唱新作,
用歌聲為你打氣!一齊留喺屋企,
享受CHILL CLUB團隊為你精心預備嘅好節目啦!🥰

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3013536788901722&id=1555649141357168
好似早幾日先錄,睇黎真係冇曬存貨
老婆
終於拍好
睇黎新歌果part會快左好多
泳兒 黃妍
睇嚟爆肝趕出嚟
分分鐘係因為之前大爆疫停工
應該下集都係冇預告
唔知cc團隊仲要趕幾多工
等睇固定b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞