[Season 5]ViuTV Chill Club 星期日 21:30 (134) 希望CC順利播出

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
上一首過伶仃洋呀
人都走埋咁快
呢集碟咁正 點會冇
呢兩條蛋散就真係要保重身體唱少啲歌啦
歌手都唔見埋
其實可以搵埋6號
小肥今集有冇唱自己歌。。。
冇預告
今次tune唔切
又冇預告
做唔切後製
預告都無
又係無預告
呢兩個禮拜都有預告?
星期5拍 好難做晒所有野星期日就出街
咪就係囉,又唔係concert,炒左車咪黎多take囉
除非已經係咁多take最好?!
真 咁困難都拍到
joey哥竟然彈ten year gone 段lick
絕對好事,佢地拍劇成日每日訓得2個鐘或者要連踩30-40個鐘真係好傷
而家拍拍下可以休息真係好難得
Chill Club 第123集
13/03/2022

主持: 駱振偉
嘉賓: 小肥、陳慧敏

開場

小肥/陳慧敏 - 澳門Medley
Lonely Christmas (C Plus) [2001]
說不出的 (龍世傑) [2015]
Marjoice (倪力) [2009]
航道 (陳慧敏) [2015]
青春快門 (AJ) [2017]
愛空間 (恭碩良) [1999]
你著幾號鞋 (恭碩良) [1999]
豁達人 (C Plus) [2004]
蒙太奇
水巷 (C Plus) [2001]
失魂 (Soler) [2005]

新歌介紹
泳兒 - 葉落冰川

Chill Club推介榜
冠軍: Serrini - 樹

新歌介紹
黃妍 - Little People
顧定軒 - 尼斯

陳慧敏 - 始終 (陳慧敏) [2015]
小肥 - 過伶仃洋 (小肥) [2017]
陳慧敏/小肥 - 天高海深 (陳慧敏/周國賢) [2021]

最後六個字 我地保重身體

下集預告: 無預告

Chill Club推介榜 第11週
1 7 樹 Serrini
2 8 修羅場 許廷鏗
3 6 Dear Mama Fatboy
4 2 留一天與你喘息 Ian陳卓賢
5 9 難道我還未夠難 葉巧琳
6 10 有我 陳柏宇
7 4 葉落冰川 泳兒
8 3 身後身 周國賢
9 NEW 某種老朋友 林家謙
10 NEW 無常家 岑寧兒

Out
1 Little Miss Janice 衛蘭
5 我也難過的 吳林峰/謝芊彤
今晚真係flat到傻左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞