我ex gf結左婚

158 回覆
39 Like 1180 Dislike
呢啲佢分手你得米既故事
個「你」都只係水泡
樓豬:老老柒柒 本身你已經係一隻坊間9成9既弱雞廢柴beta渣撚男黎 雖然呢樣野係你天生+後天又唔識溝女馭女我可以唔怪你 但你碌柒到核爆:以下係你既七宗罪撞撚哂板既地雷:

1)序幕:一一回答了她,即未一齊已經過度滿足女性需求,為將來感情道路碌柒分手下場已set up埋下核彈
Answer: 真正true alpha係命令條女自己搵答案,最多畀少少hints only

2)First Blood 🩸 洗成三四五千蚊買機票探專登探人,即係你既意圖(intention)已經係一心一意花光時間同金錢去搵一個未係你女朋友既對象,你既時間、人格與價值係條女眼中不但比佢低仲要係一條賤命講正確答案之前,循例都一定要屌你㗎啦,你老尾你係心甘命抵就唔撚會怨架飛機乜撚都無啦柒頭,又要跪地奶豬閪又要怨,正宗典型BETA MALE性格特質
A: 真男人(a) 吸引條女過黎搵你 (b) 咁啱外地工幹/同朋友一齊旅遊順便探佢only

3)LOSER MINDSETS🧟‍♂️ 揸過佢架車,都唔願得掂自己部Toyota,即係打從心底你已經一早覺得自己既價值係低過條女,女人係慕強心態既動物,係個一刻既諗法下你注定永遠單身
A: 真男人:我有我自己既世界,我有我自己揸得熟練既Toyota,你呢d生番牛龜車你自己揸返

4)CONFESSION同佢表白,係表白個一刻=舉白旗+宣布死刑,正常會一齊就會自然一齊,係BETA MALE先需要表白去確定段關係,當你講左個一刻等同將自己掌握既權杖權力加責任拱手相讓畀哂條女
A: 真男人永不表白,但又永遠lead住條女做主導,真係要被條女逼住表白都係做哂stage1-5既事情先考慮表唔表白

5)宣明會助養學者:未結婚就洗哂身家請飲請食,對自己就度縮,根據上述所敘述,你本身既價值已經極低,所以你只係供養者、士兵、奴隸,永遠唔會係佢老公
A:真男人 (a) always條女請 (b) 偶然AA或者請食甜品 ,唔好問我點解,哲學黎:即女人未到80歲都唔好畀飽飯佢食一鳩樣,明就明唔明一世係屋企打飛機啦

6)公公與太監:自己exam study break時間、搭24小時以上飛機,即係你既時間唔係時間,條女既時間先係時間,continuing Demonstrate Lower Value (DLV)價值極低同上不再重覆。
A: 真男人:大家有緣又有時間我又咁啱有自己既野要處理咪黎順路探你囉,你如果咁想見咪一係你死過黎,唔黎我又無事要過黎咁我date第二條女

7)最終章:大結局緊係「入贅女家」做牛做馬,仲要畀條女怨怪返轉頭順便burn鳩埋,當然條女覺得你廢到+價值低到唔撚想再留隻奴隸係身邊見到都覺得厭煩,即係已經無價值到連做牛做馬既價值都睇唔上眼,你話你幾撚碌柒收場奴隸M係無資格同主人S要求有性需求
A: 核爆無得救

結語:無論你個垃圾故係真定假,我用錄音打左咁大段野就係想警醒世人坊間9成9弱雞廢柴beta渣撚男,唔撚好再敗壞男性風氣,抬高晒女人嘅價值,搞撚到豬閪都扮上菜,上菜變女王,我屌你老母,成個男女感情世界畀你搞彎晒,禮樂崩壞
祝樓豬你一世打飛機唔好再出黎
好長唔想睇
發你老母
佢老豆都幾pk,幾時生cancer死?
拎開d 奇怪廣東話,條女都幾仆街,仆街唔在於分手,感情既野冇得勉強,仆街在於對方付出咁多一d 都唔感激,反轉豬肚就係屎,呢d 臭雞要黎都擺啦
我都係咁諗
望到呢d咪盞眼冤
呢個係咪我搵你唔島
你錄完音仲要加返咁多公仔先好笑
D句子同用字睇到勁辛苦
睇到好撚尷尬 條友肯定睇埋嗰啲濕鳩愛情理論睇上腦

睇緊嗰陣都諗,樓主邊度鄉下
冇殘體字但啲用字好怪
成篇野又冇重點
睇完都唔知佢up乜
大陸仔 花你老母辦
可能佢成家都覺得你廢,係你一相情願覺得付出咗好多。比得個女出國留學,又買Benz,都唔差嗰少少錢請個工人/看護睇住佢老母啦。

仲有佢老豆喺個女同你分手踏走你都唔安慰吓兩句知咩事
但又岩岩地
太低價值啦 人地一返工有個年輕有為上司就搞掂左
5巧笑拉
其實講得無錯,拍拖從來都係睇個人有冇value
系你老母
當呢到Facebook?
完全唔知重點係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞