好懷念以前既寶馬

281 回覆
604 Like 26 Dislike
5蚊 真係v10既代價 但對住副v10, 唔Rev 佢真係好難對得住自己
以前架淨係換左鈴同B8 避震短彈弓
我都想搵部e9x m3
如果E60有棍應該幾正
They have it in the states
And a hker sent his m5 touring to uk and swapped into mt!! And it’s coming back to Hk!!

https://youtu.be/vcy4lRPpEoQ
Wow E61 manual
我都心思思想去嗰邊bid部車搞同樣嘅嘢
我之前無聊上網搵過 不過淨係搵到左軚 而且仲好高咪
不過比較想知係英國bid㗎車成本要幾多,申利揸緊F44 auto
完全唔識, 都諗住俾錢人賺㗎喇. 我計過數, 將我香港講架車送過去,返嚟再打税,不如去嗰邊俾人賺
都係嘅過去揸地方大先發揮到V10嘅全部
BTW之前上網睇到㗎F80 M3 manual 36k鎊
有啲想買
我都係好鍾意嗰個年代

80年代前車頭燈剩係得圓形同埋方形,嗰陣時設計師用唔同嘅方法設計車頭來融入呢兩個形狀嘅燈好特別
早幾年去德國一次過去哂BMW Audi Benz 同 Porsche 博物館
真係值得去哂咁多間車廠博物館參觀
間間都咁多野睇
BMW 仲有呢 D 經典靚車呀

Warsteiner E30 m3
Chris Bangle設計太前衛
唔係果個時代嘅人明

E90個樣仲長青過F30
真係唔知呀多謝你嘅資訊咁睇來真係運過去俾人改啦
政府講嘅
https://eservices.customs.gov.hk/FRT/common/faq
問 13 若進口一輛曾在港登記而其後出口到外地的車輛,須要繳交汽車首次登記稅嗎?
答: 如車輛曾在港登記而後來出口到其他地方,無須就該車輛再次繳交汽車首次登記稅。不過,任何車輛轉手後,車主必須按既定程序向運輸署遞交過往的登記文件及其他資料,以證明轉讓。 有關詳情,請向運輸署查詢。
但係咁樣就唔知可唔可以保正改個波箱啦
抬波箱洗乜報
真係唔識認真研究吓先
新一代得 M8 睇得上眼
新款X3 20i 屌唔屌得過? 540k 左右
反而想睇下電車既M版
屋企有部E90 323i
淨係換咗胎軨避震 其他無改
揸到而家都六七年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞