有冇住柴灣既巴打可以落樓下影一影厹(2)

1001 回覆
203 Like 2 Dislike
明日再戰
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

你真係on9得可以, 香港咁大, 竟然亂尻咁估我住黃大仙. 想check ip都check唔到,我用proxy上.

我做野唔洗你教, 如果要放, 開post時就放左, 你唔好再阿芝阿佐, 唔係整慶我,我真係放出黎. 你報警只有被人話浪費警力, 我搵唔到有邊條罪可以入到post一些普通相片. 讀多d法律至兇人啦. on9仔. 報紙狗仔隊成日影相,發放相片都犯法,狗仔隊都坐晒監啦. 低b仔

潮文嚟
不過屌得好
樓主腥條link比佢啦
聽日煮八一定好多人食喇

佢應該係貼潮文

直必?

成班以前無上過高登嘅認真撚
聽日煮八一定好多人食喇

講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

你真係on9得可以, 香港咁大, 竟然亂尻咁估我住黃大仙. 想check ip都check唔到,我用proxy上.

我做野唔洗你教, 如果要放, 開post時就放左, 你唔好再阿芝阿佐, 唔係整慶我,我真係放出黎. 你報警只有被人話浪費警力, 我搵唔到有邊條罪可以入到post一些普通相片. 讀多d法律至兇人啦. on9仔. 報紙狗仔隊成日影相,發放相片都犯法,狗仔隊都坐晒監啦. 低b仔

潮文嚟
不過屌得好

屌你老母
仲有無得笑😂下次fake入天水圍沙頭角果d地方啦

佢咪就係住天水圍囉

睇下下個住邊啦

佢應該係貼潮文

直必?

成班以前無上過高登嘅認真撚

叫極班友都唔停

已經講咗5-6次 係潮文
聽日煮八一定好多人食喇

10號先開鋪

佢咪就係住天水圍囉

睇下下個住邊啦

好撚好笑,請繼續
留名
咁辛苦追到live竟然玩完
早知今日係天水圍ot
留名

佢咪就係住天水圍囉

睇下下個住邊啦

好撚好笑,請繼續

一於 環遊香港

下一個直接fake 佢 入長洲渡假屋
柴灣巴打表示遲咗睇搞到冇得玩
有冇巴打起左嗰件厹底
不如組隊 平安夜吊厹
有冇巴打起左嗰件厹底

有相 返工地點 有舊同學巴打揮手 , 等爆料啦
屌我舊中學同學黎

快爆料

隔離班的 同佢唔熟 計都冇傾過

佢咪就係住天水圍囉

睇下下個住邊啦

好撚好笑,請繼續

一於 環遊香港

下一個直接fake 佢 入長洲渡假屋

屌你,長州無巴打影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞