有冇住柴灣既巴打可以落樓下影一影厹(2)

1001 回覆
203 Like 2 Dislike
隻厹應該攰撚到仆街,撘咁撚耐車同行尻左咁多路,肉體上攰到on9 仲要谷精上腦 期待扑野 但又冇尻得扑 之後車費又貴 所以心靈又攰到on7 99咁 。呢個情況下,佢有機會訓撚著左!甚至搭過龍!所以召喚朗屏同元朗巴絲!stand by !!!!!!!! 屌打厹人人有責

搭過龍唔係應該屯門巴打負責咩
其實不如樓主認錯,話依家入天水圍搵佢啦
可憐的狗公。
扯住旗嚟
軟撚住走
唉追到live佢已經壞左

無啦 on9仔無電
隻厹應該攰撚到仆街,撘咁撚耐車同行尻左咁多路,肉體上攰到on9 仲要谷精上腦 期待扑野 但又冇尻得扑 之後車費又貴 所以心靈又攰到on7 99咁 。呢個情況下,佢有機會訓撚著左!甚至搭過龍!所以召喚朗屏同元朗巴絲!stand by !!!!!!!! 屌打厹人人有責

搭過龍唔係應該屯門巴打負責咩

係咩?sor 唔熟路
留名

追咁耐就係等呢張圖

Save定先 唔該絲打

太快大突然 ,

舞你去世界嘅盡頭,然後再同你講 我過黎搵你 你信唔信

無啦 on9仔無電

佢一開翻機就送到上門,唔通唔要咩
追唔切,走咗

利申:天水圍狗

佢七點先走 最快八半先到天水圍喎

佢會搭巴士既話,最快八點就到
終於live到
留名

無啦 on9仔無電

係都 隔一日先啦 噤快鬼唔知係有伏咩
而家有牌係手 睇定d先
等佢有電覆返你再算
你係發緊脾氣架嘛
相扭耳仔相可以用黎再發脾氣話張相一早影好但係條友又走左去

又或者佢發完脾氣氹返佢
總之唔好佢未覆就仆去send相 太假
屌追到live
利申柴灣巴打
樓豬比啲心機追返去好想有後續

btw下次準備好少少再玩過ok?
樓主唔好心急
而家有牌係手 睇定d先
等佢有電覆返你再算
你係發緊脾氣架嘛
相扭耳仔相可以用黎再發脾氣話張相一早影好但係條友又走左去

又或者佢發完脾氣氹返佢
總之唔好佢未覆就仆去send相 太假

濛仔

無啦 on9仔無電

係都 隔一日先啦 噤快鬼唔知係有伏咩

你岩
巴打唔好咁快自爆呀
樓豬比啲心機追返去好想有後續

btw下次準備好少少再玩過ok?

Agger
一口氣追到live
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞