香港藝人會考分數列表

311 回覆
958 Like 17 Dislike
咁撚串嘴
會考21分算中上,AL正常發揮可以入到三大水泡科
你當DSE 22、23分咁上下
要睇吓邊年,正常14分五科合格係原校可以升
但係未代會考杲幾年無廿分會勸退你
同埋睇吓邊區,我果區當年升學人口過剩
無18分基本上冇學校收你
IVE都要五科合格,好多科目都要12分以上
當年新聞報有人排IVE排幾日
設計系科就全部要12分,IT收生要求最低都要6分
偽進/中專/FD最垃圾0分都收
ivyso, edan 好似係中大/港大

不過唔識而家咩係水泡科
陶傑 11 估唔到
鍾楚紅呢?
E-kids既E係咪因為阮民安攞左果分翻嚟?
ivyso 中大nursing一定唔會係水泡科啦dse應該都要25分
佢個年代中五畢業,已經可以考白衫popo,會考21升預科就算唔讀大學都可以做洋行經理仔,更可況佢最後考到大學做埋AO?佢個時係跟戴卓爾夫人搞居英權計劃其中一員,本身仕途就唔差
呢個真 宜家課金考IB真係屈晒
中上嘅學校
如果中下甚至Band 3嘅學校有開到中六
咁基本上全班都係外校收返嚟
甚至執唔少本身喺名校讀嘅學生
報埋 a maths 應該唔會柒去邊,咁咪高分d
當A=5分,B=4,C=3,D=2,E=1,F同U不合格=0,升預科中六最少14分,25分係個時叫勁,因為best 6 滿分先30
想知年年考第一嗰個AO幾多分
再早啲有分卷AB 易啲果份 C先等如E
應該係咁所以E但係計0分
3A5B1D,廿七分
佢冇25分
係asso升上去
假設同佢一樣都係6B1F,F中文一定燥過F數學/英文
唔好睇到考試咁重要得唔得呀香港人
美腿港大女生呢
香港足球名將山度士 4 英文B,其餘沒有出席,應考英文只是為了去看看會考是怎麼一回事😹😹😹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞