香港藝人會考分數列表

311 回覆
958 Like 17 Dislike
麥on9?
不如問下呢10年除咗佢其他港姐冠軍去曬邊

得馮盈盈同佢跑到出嚟
我覺得5band入面band3前對上可以原校升應該算「唔錯」?
我估佢完全冇溫d 考試技巧咁入去

例如oral 背定d開場白, reading 點搵d 答案skill
未入黎前都以為有佢 都幾高分
A=5分/E=1分
上面list嘅分數只計best 6
所以6A定10A都係一樣 30分
名校通常要D學生take 9科, 渣D嘅學校就考7科
咁有D覺得自己夠叻可以take夠10科咁就有機會出到10A
嗰陣有拔尖programme
夠6A就可以讀完F6唔考AL直入大學
但只可以入到普通文/理科
要入神科醫科都係要有9A/10A
所以有D 6A都會照讀埋AL
佢應該係想講未認真,CE未認真,al先醒覺既間間學校都有
佢考dse
我記得個時好似係蘋果叫人試
用嚟笑鳩HKEAA個考試制度 重搵咗班名廚考家政
好似重有單藍色窗簾都好好笑
淨係講勁人嗰part
補充返普通人先
咁5科E=5科合格先可以考警犬
唔係就就要去讀毅進補返
中上嘅學校收返14-16分就可以升返原校中六
有淨位咪收外校
一係就鬆手俾12,13都原校照收
因為都有D大學只計AL分數, CE佔比重好少或者0
所以有D人中/英fail都可以照升
中六嗰年retake pass返就有得考AL
原來都唔成書真係要坐監
估唔到黃子華得12分
你唔覺得佢淨係識唱歌, 對社會世界時事發生緊啲咩完全唔知唔理??
其實好多呢d case
中文成日要人估作者諗乜
作者自己出黎講都話我冇諗啲乜
Ellen同二汶成績差咁遠
就係因為佢唔理解呢個世界係點運作
可以肯定佢係歷史無知
原來不多於5分都俾多左佢地
有冇更新呀
Fyy regina hera hku archi果條女
全部dse都好似幾勁
其實我覺得14分已經對得住天地良心
講下有咩問題 又冇人話一定有關係
我dse都係咁,所以憎到仆街 依家見到dse 5變4變2 真係得啖笑
DSE有27、28分既能力如果考IB個類,應該夠入牙醫/醫科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞