[MOOMOO]MAMAMOO討論區[48] 容隊新專大發!! 0316 <容:FACE>

1003 回覆
10 Like 4 Dislike
佢呢次好多妝個面色都有少少奇怪
果晚係SMN打完燈之後又係怪怪地...
如果係容自己想咁樣化就唔緊要啦,最緊要係佢開心,容點樣我都覺得靚
佢ig story都笑死
「Music bank太過分了,把我站位的地挖掉」
有冇善心MOOMOO好似郭富城咁P返高佢
笑死 瞬間變巨人
個兩粒褸睇幾多次笑幾多次
呢幾日食糖食到蛀哂牙
我承受得住,快d出小婚隊
成張專輯由相識到結婚
演唱會=擺酒
我驚有日現實出現 佢地其中一個官宣同其他人結婚/拍拖我會崩潰不過最緊要係佢地幸福
重溫bada boom
https://youtu.be/H7pvFv-CYvY
好想睇到佢哋兩個嘅bada boom舞台
另外覺得呢首歌高質到可以直接拎去做title出專輯
https://youtu.be/APaV5_Pc4M8
唔爭在重溫埋被日月唱到勁sweet嘅分手歌
呢首我冇睇歌詞嘅時候以為係講緊戀愛有幾sweet嘅歌後尾先知係分手歌啲人仲話佢哋唱到好似慶祝緊飛左ex,然後佢哋兩個自己喺埋一齊
愛情定友情都好,佢哋嘅感情真係好難得做到best friend之餘,仲要喺同一團出道,更加friend到成為對方家人嘅程度唔好講話娛樂圈,一般人都好難遇到呢種感情你同你best friend都好難喺同一間公司做嘢啦
經典同Gfriend企埋一齊嘅對比圖

為難緊粒褸
呢隻真係痴線 唔睇歌詞以為結婚進行曲
文星伊件褸…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞