[MOOMOO]MAMAMOO討論區[48] 容隊新專大發!! 0316 <容:FACE>

1003 回覆
10 Like 4 Dislike
我個twitter都好和平
我都以為係公海
因為公海太少講mamamoo
所以我都唔會去公海睇
得,unfol哂,而且冇咩事唔會去睇啲陰謀論,同佢哋嘈嚟亦冇用都係係呢度大家好好地和平討論算只係好嬲啲人唔珍惜咁好嘅4個人之餘仲要互相詆毁,成個fandom真係咩人都有
不過三個已經約都續埋唯有盼rbw之後做好啲
短約,好快完
主要都係follow d 站同翻譯
同埋d 數據L
笑咗,以為比人hack咗ac 睇法完全一樣
呀真得返1年約 應該都走硬
P nation或者aomg都唔錯
好似gfriend去bpm改名重組都可以考慮下
我都係
Rbw宜家擺到明就係唔理
放養政策
講真封面圖D look都好過哂今次CB個油妝厚唇look
個人覺得阿容最高峰顏值係windflower既時候 去到hip個陣都好正
Guilty pressure呢隻專rbw真係搞得好唔掂同maria嘅成績比係斷崖式,差過maria少少都明,maria爆成咁唔係下下都超越到,但係都唔係咁樣跌落去掛,曲本身、之後嘅宣傳,樣樣都唔掂,阿真走可能真係有前途啲
容本身就口大眼大,其實唔適合再油妝厚唇不過如果係容自己意思都唔奇佢之前都玩過一字眉,佢係不嬲鍾意試新妝容
準備咗成年整咗三首歌
又要唔出力宣傳
感覺好似係純粹果期冇錢夾硬推人出去撈一筆
我覺得似係容自己決定
總之rmbw 就垃圾早走早著
21年之後真係feel到唔上心之前仲想將mamamoo mv擺去rbw個少人到癲嘅youtube channel
最可憐係阿真佢見到成績咁樣退步一定好唔開心
阿真份個人約係咪提早完 愈黎愈feel唔到間公司重視佢地
好似早一年
星可憐啲 rmbw欠星一個solo一位啦 連mv都唔準時上 仲講咩宣傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞