【突發】BoJo親自去咗愛沙尼亞,歐盟前線!

213 回覆
440 Like 13 Dislike
好命
Bojo 好過法國個條垃圾啦

同埋話哂英國同波蘭烏克蘭結左盟

有英國帶頭作用好好多啦
北約成日怕開戰就沒完沒了 又怕影響經濟
唔殺到埋身唔會識死 小國或許想參戰 大國就再睇睇
做Show 您做2毛……
成個國家都變過街老鼠了

Watch as Diplomats from around the world leave a UN Human Rights meeting as soon as Russian Foreign Minister Lavrov begins speaking.
https://twitter.com/ww32022/status/1498679989054681093?s=21
俄羅斯真係同英國開戰,班在英香港人會點
廁所位
佢俾個記者屌唔敢去烏克蘭
普太林睇佢個款已經彼得大帝上晒身(彼得大帝都冇佢咁白卡),似想搞埋波蘭(白俄特首盧卡申科白俄軍同俄軍侵略波蘭)同愛沙尼亞(重演愛沙尼亞國軍抵抗蘇聯匪軍、愛沙尼亞森林兄弟之戰)、芬蘭(重演芬蘭冬季戰爭同芬蘭繼續戰爭)
係,佢真係非常好彩
香港嗰啲係娥軍,係咁上下㗎啦…
日出帝國
愛沙尼亞(北約同歐盟)喺聖彼得堡隔離,比起烏克蘭同格魯吉亞(格魯吉亞2003年抗爭推翻格魯吉亞親俄總統)(南高加索)喺俄羅斯本土莫斯科更近,愛沙尼亞都入到北約同歐盟,2002至2004年俄羅斯總統仲要係普京(薯仔 x 普京兩個私人關係好frd)
佢偶像係丘吉爾 呢D環境唔係成日有 加上有單醜聞
有隻咁好既牌上如果佢唔做野就真係傻仔
咁要避免世界大戰核彈互射

北約除o左縮, 仲有乜可揀?
等左好耐
終於有機會
一二三戰都係靠英國支撐住大局
歐美到底訓醒未
我班在英香港人朋友全部唔care依家發生咩事
咁當然有機會識個一班都係咁嘅質素
🙏🥺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞