THE IDOLM@STER綜合討論區[75] 抽到愛海之後我就要回老家同LMBG去camp了...

1001 回覆
0 Like 5 Dislike

莉嘉賣點係兒童sexy,我講左啲咩你自己參透下

你點解要咁抹黑莉嘉
我都冇抹黑卯月呀

咩抹黑,動畫入面佢都係好鐘意sell自己sexy

諗起本家動畫一開始,雙子同伊織見到梓咁sexy
就自己係度亂黎

你點解要咁抹黑莉嘉
我都冇抹黑卯月呀

想學姐姐...

咁細個就想跟姐姐學做gal
其實玩得開心就夠 課唔課隨意啦
限定既圖上網又唔係睇唔到

唔追卡都玩得開心既話,唔課都得啦

限定卡入post都睇到添...但俾人踢心口踢到啪啪聲

玩另一隻Game廢課過之後
呢家真係睇化左好多...
唔太強求...

幾乎棄哂其他game黎課cgss

之前有課另一隻無盡頭既垃圾刷時間GAME
早知課金落CGSS射哂落啲囡囡到好過

pad都算,最後悔課左乖離同白貓

最高峰時期同時課cg 白猫 fgo cc

後尾真係發現冇能力課咁多,尤其cgss成日食左我半份糧,亦都唔想無課玩
索性斬纜

搭巴士果時打就係唔同D

拜完人一日都無自己fc左

考下古

你地真心信佢會覺得難 ?

咁掉返轉頭問你 你覺得邊個會信佢fc唔到

紗枝幾時加入埋架
留意到post頭qna俾人改左

如果病嬌有顏色...

你點解要咁抹黑莉嘉
我都冇抹黑卯月呀

想學姐姐...

但唔了解姐姐gal只係外表
其實超•純•情

紗枝幾時加入埋架

頂正喎
留意到post頭qna俾人改左

不用懷疑,凶手只有一個

紗枝幾時加入埋架

紗枝個位係加奈或加蓮...

搭巴士果時打就係唔同D

拜完人一日都無自己fc左

考下古

你地真心信佢會覺得難 ?

咁掉返轉頭問你 你覺得邊個會信佢fc唔到

後尾真係發現冇能力課咁多,尤其cgss成日食左我半份糧,亦都唔想無課玩
索性斬纜

其實大家每個月係CGSS度大約課幾多錢?

依到d人個個月幾pack-十幾pack

你點解要咁抹黑莉嘉
我都冇抹黑卯月呀

想學姐姐...

其實超•純•情

索性斬纜

睇運氣,有時3pack中到有時10pack以上都中唔到

平均肯定過2000
索性斬纜

不要問
很可怕

你點解要咁抹黑莉嘉
我都冇抹黑卯月呀

想學姐姐...

其實超•純•情

兩姐妹都係超純架

你點解要咁抹黑莉嘉
我都冇抹黑卯月呀

想學姐姐...

其實超•純•情

兩姐妹都係超純架

agger雜巴
開驚到而家夾埋十劈左右
索性斬纜

睇運氣,有時3pack中到有時10pack以上都中唔到

平均肯定過2000

都幾多下....

每次限定卡一定會課到抽到為止個位巴打都未出聲
明明是一隻可以完全不用課金的遊戲,為什麼大家都會一箱箱咁倒錢落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞