THE IDOLM@STER綜合討論區[75] 抽到愛海之後我就要回老家同LMBG去camp了...

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
歡迎來到imas post呀梨巴

HI 朱夏BB

原來係偽P d frd
其實玩得開心就夠 課唔課隨意啦
限定既圖上網又唔係睇唔到

唔追卡都玩得開心既話,唔課都得啦

限定卡入post都睇到添...但俾人踢心口踢到啪啪聲

認真回樓上大空巴

岩岩幫你淘寶睇過花嫁凜+唔復刻溫泉チエリ加埋先70蚊人仔

真係好建議你有個好既開始,我地呢啲入左坑好耐有自己心愛既卡同成績

每次抽卡都要丟好多錢落去

岩呀 而且大空巴好幸福唔洗做無恆常ssr既p

咩叫無恆常SSR?

菜々、美嘉、楓、唯只有限定ssr

簡單啲講就係而家個pool你想抽都抽唔到
而菜々同唯更加係SR都冇張你抽

所以我們要post恆常顧及別人感受

超限(好似係可以自選一張SSR?)
我應該一定課

記住超得只係自選一張常駐SSR
常駐(恆常)SSR=一年365日都會係卡池到俾你抽既卡

一年至少會有兩次超得

HI 朱夏BB

原來係偽P d frd

HI 朱夏BB

原來係偽P d frd

我本身係高登果邊
朱夏BB叫我過LIHKG
話呢邊多D人傾IM@S

點解佢叫偽P既?

佢入嚟既時候高調宣示自己單推未央,然後有超得的時候佢竟然諗超唔超俄妹

玩另一隻Game廢課過之後
呢家真係睇化左好多...
唔太強求...

幾乎棄哂其他game黎課cgss

HI 朱夏BB

原來係偽P d frd

LMBG有另一個非常糟糕既含意
講出黎真係會俾FBI塔

唔明,想知

利申: 非LLC

同問

リトル マンゴー バスト ガールス 中間有個字我專登打錯

HI 朱夏BB

原來係偽P d frd

我本身係高登果邊
朱夏BB叫我過LIHKG
話呢邊多D人傾IM@S

點解佢叫偽P既?

佢入嚟既時候高調宣示自己單推未央,然後有超得的時候佢竟然諗超唔超俄妹

好快又會多個偽P
聲稱單推凜

唔太強求...

之前有課另一隻無盡頭既垃圾刷時間GAME
早知課金落CGSS射哂落啲囡囡到好過

唔太強求...

之前有課另一隻無盡頭既垃圾刷時間GAME
早知課金落CGSS射哂落啲囡囡到好過

pad都算,最後悔課左乖離同白貓
認真回樓上大空巴

岩岩幫你淘寶睇過花嫁凜+唔復刻溫泉チエリ加埋先70蚊人仔

真係好建議你有個好既開始,我地呢啲入左坑好耐有自己心愛既卡同成績

每次抽卡都要丟好多錢落去

岩呀 而且大空巴好幸福唔洗做無恆常ssr既p

咩叫無恆常SSR?

菜々、美嘉、楓、唯只有限定ssr

又要召喚果張好邪惡既圖

唔太強求...

呢隻係我玩過最好、最用心做、玩得最爽既音GAME

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞