Mirror成員排名(更新版)

150 回覆
291 Like 160 Dislike
lan線擔當
踩人百搭用語:好假
鏡粉鬼打鬼都夠好睇,精彩過佢地D幾百萬MV
個人排名:
1) 薑 (唱歌麻麻,但人氣勁)
2) Anson lo (跳勁唱就🤮,但人氣睇落都夠,但大部機械打手)
3) Edan (多棲,有觀眾緣)
4) Ian (靚仔唱得下,但無好爆嘅歌,得鯨落可以一戰)
5) Jer (唱得,但大部歌個曲風差唔多好抽像,無咩有共鳴性嘅歌)
6) Ak (靚仔,樣同腦唔成正比,I mean 少蠢but cute)
7) Lokman (領導,團魂,隊長風範唔岀風頭)
8) Jeme (真心唔靚仔,跳唱都一般,如果唔係出咗solo應該尾三,作為一個明星性格太陰沉)
9) Stanley (戲劇路線,有氣質)
10) Frankie (靚仔,但唱歌唔得同婑)
11) Alton (唔靚仔,少似古惑仔,無咩藝人本錢,睇做星派膠多)
12) Tiger (慘慘透明人,但又話佢唔落,只係未揾到方向)
跌咗啦尸兄正式取代AK做上弦六
粉皮衰過Anthony同老虎啦,拍完劇等於無拍咁,爛泥扶唔上柄,至少下降到下弦五,

姜b用作品說話唱歌無氣、跳舞甩step

姜b又肥又柒
應該ian上弦一先啱
Tiger 幾時拍套拉丁情人夢
立即上位
計得咁盡
勁似大晒鬼

一日有花老母偏心佢都唔洗旨意
叱咤證明咗依家第二三加埋先有第一
條柒頭由比賽嗰陣已經係咁寸柒柒, 成日不可一世以為自己懷才不遇
班柒頭Hellos刷views刷到咁就算9數啦
痴脷筋唔好學人rap啦
Ak衰在太有義氣
同anthony 一齊出歌
虎真係好被動下
佢係咪想躺平
ian勁過姜b
傻鳩hellos收皮啦 冠軍>亞軍
都係,個陣問同個ex啲野,chok兩野就講哂出嚟
Lockman應該可以高啲
我睇佢上弦六
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞