Mirror成員排名(更新版)

150 回覆
291 Like 160 Dislike
上弦
上弦一: 薑b: 連奪兩次我最喜愛男歌手
上弦二: Anal: 廣告量最多,但未有歌手獎,只能屈居第二
上弦三: 兒登: 多棲發展,鐵粉多
上弦四: 富臨Jer: 唱功擔當,出歌頻率穩定
上弦五: 車腎: 棄將,專注拍拖少出歌
上弦六: 黑面: 周身刀冇張利

下弦
下弦一: 尸兄: 近期首度solo,人氣未及頭六
下弦二: Lockman: 領導上弦下弦,近期憑IT狗上位中
下弦三: Stanly: 劇集擔當,曝光率高,欠人氣
下弦四: 粉皮: 近期憑IT狗痴下人氣
下弦五: Anthony: 存在感低,靠連登仔恥笑力保尾二
下弦六: 虎: 隱形人,協助團隊為主
Anthony笑死
邊個
Alton
阿虎仲後生,等上面既人退休就可以上位
邊撚個Anthony
人哋叫Austin
唔好意思 自膠我搞錯咗 叫Alton 先岩
Lokman都有自己歌喎,點都係下弦一啦
AK落得下弦未
lan 點都高過jer
最起碼 lan 入選最喜愛男歌手先

jer 其實輸在個樣
Tiger 好慘
樣係好重要
其他執執起碼叫正常以上
但佢點執都係咁上下
自從睇完it狗覺得隊長可以頂佢個上弦6
ak落返去下弦一
有分別咩
一路都係咁排㗎啦
AK落下弦先再出Po啦
我本身最鐘意AK,佢真係好靚仔
只要佢train up返啲內涵就會好正,佢宜家鐘意煮野又開餐廳,其實可以順勢讀下書,增長返啲會計同埋商業知識,做個真老闆
薑浄係呢兩個月嘅匯豐就已經令佢夠資格講得出怕攰叫花幫佢推咗好多job啦 電盈岩岩份報告個top1大客 咩都係錢行先上一坐得好穩
反而上三同上二追得好貼都係以量取勝 等睇幾時追過
笑乜 不嬲咁叫
笑乜 不嬲咁叫
笑乜 不嬲咁叫
笑乜 不嬲咁叫
笑乜 不嬲咁叫
0.5首
尸兄有1首
真 好想AK死返落去
長期黑口黑面 好似踩親佢條尾咁
又唔係有料 但個又覺得自己有料
留一天與你喘息youtube view 數阿同串流平台成績都好好喎
Ian 上四啦
AL憑咩咁紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞