烏克蘭係唔係可以宣佈階段勝利

303 回覆
616 Like 257 Dislike
唔好咁興奮住 守係易過攻
希望烏仔頂得住
//BREAKING: Ukraine's military claims it has destroyed 14 Russian planes, 8 helicopters, 102 tanks, 536 armored vehicles, 15 artillery systems and killed 3,500 soldiers//

多過2800 好似
打尻死晒佢,唔需要克制同人性,呢仆街賊仔黑社會主義死賤種禍害人類全世界!同佢兩個打靶細佬一樣衰到貼地!
繼續吹吖都打入首都仲拎呢啲數字嚟打飛機
你616遊完行會慶祝?
敵將is doctor lee
其實所謂戰車可能佢打中俄佬架貨車都計
電單車又計
不過算啦
呢到都係鐘意吹奏烏仔
啲俄佬唔走 未有勝利可言
應該都係破壞左俄佬主力軍備先計
呢啲數據對俄羅斯嚟講….
就好似大劉跌咗幾萬蚊
一陣比藉口佢再dirty 啲就自己攞嚟衰
咁勁自己抵抗得啦!唔使歐美幫拖
幾同意你話俄撚無野好打,再打只有大屠殺/轟炸,用連登仔語言來講:畫面唔靚,暫時未需要之後就難講
屌 咁打仗實有架喎
直頭要宣佈全面勝利喇
親俄分子要幫到上連登帶風向
錯撚晒
你完全高估咗俄軍
俄軍第一日發射咗160支彈道/巡航導彈
160支係咩概念?
一個目標最多淨係分到3、4支
3、4支根本無可能完全癱瘓目標

連一個機埸嘅機庫都打唔晒
淨係可以意思間射其中一兩個
邊可能叫「炸撚曬」
難聽啲講,俄軍嘅導彈得震懾力
要靠導彈打晒所有有價值嘅軍事目標係無可能
俄羅斯根本無咁多導彈
最後都係要靠空軍攞制空權
同地面部隊推進
應該好快就贏
俄佬極有可能會包圍基輔 切斷市內水電煤供應 配合宣傳戰 然後逼基輔政府投降 英美同北約會派維和部隊+空投物資去烏克蘭進行人道救援 俄佬政癲起上黎誤中副車打死幾件西歐佬 歐洲大戰而至世界大戰一觸即發
On9仔燈燈燈屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞