車淑梅:俄羅斯因為幫了烏克蘭還2000億後 烏克蘭仲同美國及西方國家眉來眼去才忍不住發動攻擊

283 回覆
12 Like 1280 Dislike
佢唔畀人留言,轉場去埋佢老公fb:
https://www.facebook.com/mansun.cheung.3

婦債夫還
用黎呃啲傻閪師奶
一味淨係識夫唱婦隨三從四德個d倫理
冇左老公就會死既上一代女人
因為錢去打仗?冇腦定弱智呀?
這樣解釋大家都易明了。。
20多年前,朱庭萱與她自稱舊愛的黃宗澤和平分手,以前大家關係也很好, 舊愛對她也挺照顧,給她留不了不少家產(核武/軍備)
但之後,她開始與构霸(老美)及一幫浪公子(西方)眉來眼去,打情罵省,直至完全躺在他們的懷裡。

有晚,她更飲酒駕車,在灣仔撞傷一名横過馬路的菲律質男子,然後涉嫌 「酒後駕駛」被捕(國際圍攻)

劇情太長唔L講。。
利益關係平衡過後,朱庭萱對他們再沒有利用價值,

结果只是一含棄婦吧

幫你tran咗出嚟
咪話自己啲仔女係外國讀一級名校嘅,咁應該好有學識,點解佢啲仔女唔叫佢老母收聲,咁白痴冇腦嘅言論都講得出,以為自己好多人識,就亂講野,好心積下陰德!不過從佢對俄烏嘅言論,就已經淸楚佢係一個幾低質數嘅臭女人
點解藍C成日咁鐘意用D 完全無關係既比喻, 黎說明戰爭呢D咁殘酷咁複雜既事件......
佢以前開咪都專係講埋啲咩夫妻相處之道之類嘅阿婆道理
作曬狀附和啲嘉賓 「點解會咁嘅?」「嗯~係囉可?」「所以都係咁咁咁最好啦」
做節目來來去去嗰幾招 「正確」但無營養嘅內容 咁就混足幾廿年
所以難怪佢一見到篇文啱曬自己style就share出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞