She was my MJ (171)

1001 回覆
36 Like 13 Dislike
【影視】留角色不留劇情 傳《DAREDEVIL》即將重啟

估計Marvel方面係決定保留《Marvel's》劇集嘅選角或部份劇情設定,重新拍一套符合Disney及MCU標準 (即係PG-13) 嘅《DAREDEVIL》出黎

#影視 #Daredevil #夜魔俠

https://www.menclub.hk/hobby/29433
希望唔好再搞到Kingpin 咁on9,上次Hawkeye 睇到嬲
其實係咪即係拍第四季?
但唔會拍到之前咁血腥暴力
佢上得迪加就預咗Soft reboot
牙marc咁呆濟
其他果d應該出左名先搞生意?
但上網睇佢02年開始做生意,未拍marvel已經做緊

漫畫獵鷹有新盾
佢未拍marvel前有拍其他野
睇佢詳細介紹好似95年之前就有做下戲
有機會係小有名氣有啲錢就開始做生意
From there he moved to Hawaii and, in 1993, to Los Angeles. In Los Angeles, Renner devoted himself to theater, most notably starring in and co-directing the critically acclaimed "Search and Destroy." He pursued other projects during this time as well, landing his first film role in 1995's National Lampoon's Senior Trip (1995). After several commercials and supporting roles in television movies and series, Renner captured the attention of critics with his gripping, complex portrayal of the infamous serial killer in the 2002 film Dahmer (2002).
我睇過套真人騷講美國地產G
有條女都係拍劇有啲名氣就轉行喺地產搵食
我估美國咁大唔洗喺荷里活大片出現過先叫出名
我覺得設計得唔錯 有佢個人特色
可惜個角色喺mcu都係柒
都唔係好柒姐
點解咁多人唔鐘意佢
Phase 4之前成日打輸
之後就套劇唔好睇
岩岩入marvel坑 睇到Phrase2
其實套劇我反而覺得ok
重有daddy ptsd
套劇幾gay 啱啲腐女丁
其實幾可惜
Failcon係難得靚仔有錢黑人樣
但個角色咁膠冇咩霸氣

召喚輝
識野
我唔知 我唔聽 我唔信
真心 難得算順眼黑人
但有時覺得佢太多嘢講 無咩霸氣咁
佢一開始一直都係搞搞笑有喜感咁,個能力又唔係勁,哩啲角色擺明小吃多滋味啦 而家突然擺佢喺前面,變咗好似美隊咁認真撚又要講哂 speech 咁,好難認真對待佢
唔係點叫failcon
真 本身做下啲廢廢地 嘴炮綠葉角色
Bucky做美隊仲好 由壞人變返做美隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞