She was my MJ (171)

1001 回覆
36 Like 13 Dislike
費時同Mr Fantastic 太似掛
我覺得佢唔係醜 係肥
重有佢喺劇入面個妝太自然
減下化個正常妝應該會靚
左圖睇得出佢輪廓都唔衰 有個底
正常妝個樣即刻靚左
睇落重幾大奶咁
如果佢肯減同化妝唔玩女權應該會靚
屌你,明明條女應該係識得伸張縮細,而家又變埋能量蕉蕉蕉 原本覺得個肥妹幾可愛仲有少少希望,睇完個 trailer 已經覺得套嘢一定仲柒過 Kate Bishop

覺得套嘢會好似 Failcon 咁講勁多冇人 care 嘅 backstory 如果成個故事係圍繞佢有幾鐘意經期隊長我諗我會頂唔順
Monica 討好?
9衝入去個 hex 入面就識得蕉蕉蕉
個樣有啲似星夢 Chantel
而家 cm2 會係三條女喺度蕉蕉蕉
諗起三條女未有特效喺藍幕郁嚟郁去都覺得好笑
想睇返啲真槍實彈同打鬥嘢
做咩改左做綠燈俠 即刻諗起Ryan Reynolds

本來好似路飛咁做橡皮人先過癮㗎嘛
好似拎咗十環黎用咁
其實漫畫入面同神奇先生個能力差幾遠?
神奇先生只係拉長?呢條女好似可以將拳頭變大?
Mr Fantastic
Genius-level intellect
Extreme superhuman elasticity, malleability, and durability
Resistance to most physical assaults and immunity to electricity
Limited shapeshifting

Kamala Khan
Morphogenetics
Superhuman Strength and Durability
Elasticity, Plasticity and Malleability
Appearance Alteration
Regenerative Healing Factor
Bioluminescence
Shapeshifting
Size Alteration
Biomass Manipulation
夜魔俠堆劇暫時要用vpn先睇到

暫時手機ok但browser唔得
The Defenders Arrive on Disney+ Tomorrow
等多排香港d+就上㗎喇
有冇話幾時上
外國今日有
香港…等多一兩個月掛 起碼
DD重睇咗兩次都好鍾意想快啲睇返
dd真係難得3季都好睇
另外幾個都睇唔哂
其他幾個 通常睇咗幾集就無哂興趣
DD係三季都好吸引 無咩冷場位 令人想一直追落去
仲係最成功入返mcu電影嘅netflix角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞