[突發]普京宣戰4 :導彈襲擊基輔

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
咪玩啦 俄羅斯 戰鬥民族 點會驚
唔係我地香港毒撚啊
好好笑,去做小丑啦
部乜鳩 都唔出兵幫烏雞
專心台灣就得
制裁制裁制裁
你識條撚咩 香港呢家個準備 係直情打仗都夠應付做後勤
個南海如果真係郁 香港唔洗做野? 關777 撚事咩 傻仔
你又乜撚事
認真答你,島鏈以東都係深水區嚟,本身中共海域附近都比較淺,較容易track到,如果佢攞到台灣嘅話,中共啲彈道核潛艇就可以直出太平洋,可以直接用核武攻擊美國本土
咪係
台灣個政治價值係超大,烏克蘭基本上係冇政治價值咁滯
訓咗啦,個會聽日開
可能係傾如果俄佬輸
去唔去攞返樺太咋
擺明係希特拉啦
咪同2020年一樣
制裁班高官
驚西

President of the Liberal Democratic League of Ukraine | Main coordinator of Free Hong Kong Center I IFLRY Ambassador Program Manager
烏克蘭某個NGO的主席
烏雞佔左美國芯片原材料供應好大比重
俄佬拎左 姐係揸住左美國佬個春袋
學到野
烏克蘭係進攻性,用黎揸住俄國🇷🇺春袋
所以俄國緊張過你
物資喎
首先要有原材料 錢 技術 保養
一個國家肯訓身落去搞未必冇可能
等於中國開頭立國咁 寧要核子不要褲子

除此之外仲要有遠程打擊能力,先用到粒核彈
一係有制空權 用轟炸機放,但係小國冇乜可能
一係就要有彈道導彈技術 即係類似火箭技術
再加埋縮細核彈頭技術 放佢上支飛彈到
所以點解金仔係咁射導彈

利申 連登+google學軍事,有錯細力啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞