[突發]普京宣戰 2 :導彈襲擊

1001 回覆
58 Like 12 Dislike
俄軍一個戰區既兵力都屌打成個烏軍
重滔覆轍 同2戰一樣
救波蘭無著數 點知付更加既代價
正在左膠回力鏢自打嘴巴
套戲笑鳩牙侵淨係識玩意識形態 唔肯同中俄依d大國合作

左膠繼續love and peace玩「社會」議題啦
當時幾威
-0-0

烏雞唔係黑人大家祈禱算
你咪又係中國人
小心屠埋你
播唔到
似流喎, Steve Keim係退役美式足球員, 而家做緊其中一間球會高層
大獲
咁最大責任自然係俄佬侵略,無人爭議自然無人討論

至於排第二,好多人包括我都認為係拜登太軟弱,俾人禁著黎食
牌面上有S-300防空導彈,但唔知係咪真係用到
烏克蘭外長

Putin has just launched a full-scale invasion of Ukraine. Peaceful Ukrainian cities are under strikes. This is a war of aggression. Ukraine will defend itself and will win. The world can and must stop Putin. The time to act is now.

https://twitter.com/dmytrokuleba/status/1496695889401896964?s=21
烏克蘭玩緊伊拉克戰術?
準備拖死俄羅斯?
基輔同首爾差唔多,邊境城市黎
二戰時冇制空
陸戰海戰已經輸到仆街
何況而家
烏雞準備巷戰拖到英軍黎算啦
習種同普京都年事已高,有生之年都想名留青史,而家疫情+廢登+俄佬出兵
呢個時候真係最佳打台灣即嘅時候
全部都係前蘇聯留落黎既野又冇錢更新,俄佬一早知道晒弱點,對俄佬黎講有同冇都冇乜分別
一早好搵舒夫真高同俄佬傾下啦
烏克蘭窮L國家幫佢有咩著數先,自己國家又要出軍火費,安家費
下 唔係普京咩?
咪就係老點囉,明明唔想人入,又要 flirt 人等烏克蘭以為有機
你姐 我唔係
習翠都當佢冇到過國安法啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞