[睇住先]The Batman 蝙蝠俠 vs 貓女片段曝光

84 回覆
9 Like 20 Dislike
殺破狼導火線,現代武打片頂點比你踩到咁
武打片唯一唔合理ge地方就係抗打,比人打頭打心口都頂得住
現實係食一下肝臟拳,個人就會跪低連野都講唔到

西片其實唔缺武指,缺ge係導演剪接拍攝手法
唔係唔好睇,殺破狼我都睇左四五次,所以先拎出黎討論,但花巧動作真係畫蛇添竹, 3個打手入面最鍾意洪金寶個隻style 最清脆。

當然主角抗打buff 都係扣分位,plot armour 主角100%擋/閃 同埋狼人級別回血。

簡簡單單感覺先最迫真,唔洗空翻座跑飛踢甚至有d 垃圾片背對敵人
同埋想表演格鬥技術愈高,應該係表現到主角高效率同高準確度防守同進攻。防守唔洗懶係用氣門硬接扮鐵布衫,或者進攻懶係打到人地飛走(但打最厚肉最抗打d 位)
緊係衣家明朱台既貓女靚d
屌你老母
聽日蝙蝠俠美國開畫了
香港呢?
你估marvel fan咩,同di$ney 一樣爭住奶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞