邊條撚樣發明儲水式熱水爐

429 回覆
4191 Like 48 Dislike
因為四叔樓冇三相
逼你用煤氣?
分開洗身同洗頭
呢幾年嚟一年都係得幾日會唔夠熱水用
屌那星凍到唔洗頭都唔夠水沖
每次去到冬天 我每日都企係廁所門口同自己講
我要堅強,無事既,痛苦既一刻好快會過
然後一除衫個刻就心諗:屌你老母堅你老母強你老母呀!邊撚到強呀!睇過!點撚樣強呀屌你老母!
滿心期待會有浩劫重生既感覺
1分鐘過去。。。
2分鐘過去。。。
我未撚洗頭呀!仆街喇!無時間喇!
然後就拎起枝3合1洗頭水
係,我知道,我知道3合1洗頭水係垃圾,但我可以點?夠時間比我洗多2次咩?唔夠呀!係唔夠時間呀!就好似你考試做份卷比得5分鐘你做咁樣呀!你識又點?唔夠時間,最後咪只可以揀啲高分既黎做!
沖埋個身,啲水開始同我講:夠鐘喇柒頭
身都未撚暖就要閂水,因為我知道再沖落去我一定會因為失溫症入醫院
一熄水個一刻。。。
我感受到呢個世界係充滿惡意,死神用佢把鐮刀寒鳩住我條頸
每一日都係同死神係到搏鬥。。。如果你話入深山淋瀑布係修行,我可以同你講唔洗搞咁多野,因為你只需要一個處死式熱水爐你就可以開始你既修行
就係咁多年都係得好短時間要用先唔想換
係一定有煤氣到
正如Sell HK d 樓 多數smartone 都收得好過其他
浴室寶囉
唔明點解2022年仲有人用緊儲水式熱水爐
我啲梘液洗頭水洗面搽哂全身先一次過沖水 一路搽佢一路煲返水 煲到停可以連沖十零分鐘熱水
儲水式
如果你唔介意
可以拆左個花灑
用水喉直接沖涼
用好細水都有足夠嘅水壓
基本上沖嘅時間會係用花灑嘅2到3倍
有得揀邊個想做廁哥
聽講凍死嘅人 死之前都會覺得自己好暖
但一樣有開廚
算唔算倒米?
6/10
same here
浸緊浴缸好撚舒服
咁你明唔明點解仲有人瞓街 仲有人乞食 仲有阿公阿婆要執紙皮 窮囉屌你個閪
沖撚到個身紅曬好c伏
幾好笑
呢個係不解之謎
吓乜仲有人用電熱用過一次狗也不屌,沖沖下熱水變凍

正常都用煤氣啦下話,想沖幾耐就幾耐,好似依家咁,凍冰冰沖返個熱水涼再浸下個熱水浴,之後就瞓覺不知幾爽
好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞