邊條撚樣發明儲水式熱水爐

429 回覆
4191 Like 48 Dislike
無撚錯, 加埋浴室寶簡直完美
幾相真係唔知 朋友住日日都屌
80 年代樓
村屋就天台裝巨型儲水式
我租比人幢村屋每層都人咁高嘅儲水熱水爐
佩清係咪用緊呢隻, 利申: 之前用緊
想知3合1係邊3樣
洗頭水 護髮素 沐浴露
村屋俾錢可以拉三相行即熱
好心就換新款 儲水式電熱水爐啦,呢個天氣都最少沖到15分鐘以上
除了會凍一切都美好——Dear Jane
住公屋都有即熱式啦
係要住村屋抵撚死
你唔話告鳩貝爾發明電話

又大舊又重又要用搞盤打電話

比人追斬,死撚左都未打到去999求救

無佢邊有宜家既Iphone Android機呀
呢位ching肯撚定用即熱式
直接沖凍水涼就冇煩惱
利申:沖咗半年,沖沖吓就慣
沖完個人暖好多
樓豬還好嗎?
岩岩沖完15分鐘熱水成身紅卜卜見到呢個post
你在凍死前,體溫中樞中的冷覺中樞被麻痺,冷覺消失,全身呈麻痺狀態,體溫雖然在逐漸下降,但溫覺中樞則處在相對興奮的狀態中,因此,透過神經,體液的調節使體溫中樞的散熱中樞興奮,而導致周圍血管擴張,這時候你的肢體運動靠肌肉收縮運動釋放熱量抵禦嚴寒,身體無力時會很冷因為血液正在從四肢迴流軀幹保護內臟,由於血管突然擴張,當四肢凍的麻木時血液會迅速回流四肢,內臟處於缺血狀態身體示警,從而使處於低溫環境中的你會產生一種與實際不相符合的熱感覺。

這個時候如果你出現發熱現象後仍有一定的活動能力,於是就會因發熱難忍,你會開始邊走邊脫帽,解開衣褲鈕釦,脫去衣褲鞋襪,甚至脫得一絲不掛。因為非常溫暖,你的臉上會無意識地浮現出滿意的微笑,直到死亡。
暖氣+媒氣=無敵
入冬咁耐冇起屋企著過長衫長褲
廳,房,廁所三個暖風機長開
啲錢有時真係唔可以慳
屋企換咗煤氣爐之後已經忘記處死式熱水爐嘅悲慘回憶
建議政府立法香港只准用煤氣爐
下唔會囉有浴室寶開行個暖氣點會大霧
咁大個人一日儲水都未用過
我反而想知即熱式三相電熱水爐 好啲 定媒氣熱水爐好啲
你本身無用開明火煮食咪三相電熱水爐, 可以交小張單
有用開其實差唔多 煤氣相對貴小小但唔洗特登拉三相電
環保撚發明, 慳水又慳電,時間都慳埋
熱力上邊個強啲,我要沖到好熱

媒氣用緊,開波要等十幾秒先出熱水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞