K-hiphop討論區(40) - Jvcki Wai老婆豬幾時返黎見我!!!!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
好想知佢係咪仲同Joy一齊緊
如果kim seung min入IMJMWDP就好
原來zizo出咗14首歌大家有興趣可以去搵黎聽 有lyaone koonta unofficalboyy chaboom fana 地球人 swervy YDG等等
仲有ja mezz don mills

btw ja mezz好似都有參加smtm11
想問bibi又咩事比人追擊
H1ghr係咪出團歌
係佢琴日開live 話自己好攰想卸妝同訓覺
但7個鐘後又要拍野所以唔得
講講下喊埋 仲話唔想做歌手

跟住啲fans咪鬧 jk佢地
twitter 仲有個tag bibideservesbetter

佢今朝起身見好多人講同誤會
佢就開多次live 解釋左次
不過有啲人唔信所以佢又再喺ig po篇文
前兩日好似仲一齊拍攝
最近唔係同老板,老板娘一齊去Jhope個party咩?
點計應該唔會同公司關係差

雖然都可能係被迫
感覺好似真係當佢係親生女咁,應該唔會關係差啦
dsel 參加smtm11
牙熊把聲好正
https://youtu.be/yITyk_BiDFY
好正
佢都出親簽碟
有啲想買 仲有牙熊貼紙spotify仲未有全專
YOUTUBE MUSIC已有屌佢全部歌都好撚正尤其係colde+khakii
一直都覺得colde玩rap幾好好輕浮 playboy既感覺
我都好鐘意no roof好鐘意colde個part少聽佢rap 有冇介紹下佢rap嘅歌
khakii岀道首bass 有佢rap featuring
開心仔 實好撚正
笑死 lil boi成個nucksal咁
K-hiphop討論區(41) - 話咁快又SMTM11 全力支持DSEL!!!
https://lih.kg/3087106
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞