K-hiphop討論區(40) - Jvcki Wai老婆豬幾時返黎見我!!!!

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
屌 我仲唔開心咗咁耐
真係識玩 前一日po嘅消息 完全唔會發覺今日係愚人節
琴晚仲諗Gyujeong會唔會都跟住走我係大傻仔

原來香港有得買
又畀佢呃佢都冇份rap都係producer
屌那星以為lil moshit有份唱
無嘅
以為佢隻碟都係假
好亂呀媽!
救命呀 邊樣真邊樣假
俾佢哋玩到傻左
아우릴고트 (OUREALGOAT) - 나비처럼 (BUTTERFLY) (Official Music Video)

https://youtu.be/baAcFaqs5LI

Osshun Gum - 푸른동산 (prod. Haruhi & mzyng) [OFFICIAL VIDEO]

https://www.youtube.com/watch?v=onkZp85MiDc&ab_channel=teamhappy

osshun gun首歌有少少高等rapper個feel
Someone take him back to the military
有啲東南亞富商feel
有啲似乞衣偷咗有錢佬㗎車
中東油王
發覺宜家韓國Hip-hop嘅趨勢10個有7-8個都係玩UK Drill 最近Polodared好搶眼 好似成日都見到佢咁
https://youtu.be/S051-YsyWm8
Kid Milli仲係咁L正
由佢之前上rap house就開始留意佢
佢上drop the bit幾正
唉 Jay Park枝酒要韓國先買得。。。
佢支酒依家淨係星期一至五生產,每日二千支
呢幾日開始online賣 每日都秒清 日日都比韓國人屌係咪真係有貨賣
前幾日佢地話研究緊可以生產多啲既方法
我諗佢地要首先搞掂本地既需求先

至於香港,應該要之後有人做代理先買到
等返一年半載先
對個polodread興趣不大嘈嘈地 加埋smtm10俾到我印象好差
佢係幾正 但一到現場就好容易俾心理影響到
「唉 屌!熄咗個beat佢!」
之後有人share返佢第二輪完整版嘅音源都唔差
但咁樣忘詞又爆粗係好難登佢可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞