擺低你覺得好正嘅小眾劇

102 回覆
29 Like 4 Dislike
估唔到一㩒入嚟就係SKAM!!! 我本來仲以為香港應該冇人睇,ching高質
個陣推咗身邊好多frd去睇
community 世一
Noorhelm係百看不厭
同埋最後penetrator chris想同Eva發展嗰度睇到我好冧好開心,一個fuckboy想定性
Yousana都好正,符合角色background拍嘅純愛,比起其他國家嘅純愛作品,佢地感覺自然,正路,同heartwarming好多
又想返煲SKAM啦
小眾.. wtf
你就好啦推到frd睇
我果陣睇到想學norweigian, 學左fy faen呀takk呀嗰啲, 我啲frd就聽我講學左呢啲字咁大把,推唔得佢地陪睇
chris個到最後因為演員而改咗劇本真係有啲可惜覺得佢中段係真心中意eva
呢幾日睇咗比利時同法skam嘅S4 覺得挪威確實好難超越尤其是sana esak段對話我真係好中意
skam咁短快煲啦hehe
我比晒上面堆靚仔靚女圖佢地 又講下skam出episode嘅模式 佢地就覺得幾得意同吸引挪威文好難呀 睇晒都真係只係識takk
始終og係最好,有啲感覺同shot其他版本拍唔返
的確佢地出clip個形式真係好特別,我睇返tumblr啲post話noorhelm鬧交,william潛左水條片出左之後,挪威啲中學生追到勁緊張,直頭skip school,結果啲老師要cancel exam,等到佢地和好返先再考
s2 反而無咁好睇
Peacemaker
其實英美劇係香港有幾多套唔小眾
識貨Young Pope同New Pope都好正
家族榮耀
個陣因為jude law而睇 但睇睇下又覺得幾有意思
美劇

Superstore

好撚好笑
Afterlife
The good place 同HBO 嘅veep
兩套都係情景劇 都幾黑色幽默
節奏又唔悶好好睇
The Crown我都鍾意
Yellowstone
Yellowstone 1883
終於有人講

Taylor Sheridan
LM
可以喺邊搵嚟睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞