開頭好好睇,差d變神作,後尾越黎越垃圾

699 回覆
861 Like 74 Dislike
呢套真垃圾
引用左好多哲學同聖經野
然後又開啟左"軟弱形男主角"呢樣野(雖然大個左會覺得真嗣已經好堅強)
雖然最後2集到今時今日我都無翻睇過亦都唔知佢講咩
唔理佢引用左d 咩,成套野連最基本既故事都講唔掂,有Q 用咩
如果係一套當代作品,應該炎上左
死神啲角色由人物性格,到把刀嘅能力,甚至連個人名都係連貫有關係嫁喎
久保係刻劃描寫人物方面其實做得幾好
最後急住收尾男主最後都冇同條女一齊
頭文字D
仲達好型
prison break
神手神腳佢贏輸開始唔係講技術而係講運氣就開始無睇
其實再前少少打職業車手果場已經係講運氣而唔係技術
大愛左膠
東京喰種真係好可惜
呢套嘢真係當觀眾狗咁撚
避唔到魔劍原來因為主角係三流機師
係咪指冬獅郎用冰果啲
名呢啲冇乜特別
Monkey, usopp, nami
犬塚牙,我愛羅(呢個背後個lore真心正嘅)
Uzumaki唔知同螺旋丸有冇關係
當你個個有, style+分都係興奮唔黎

講到斬月大叔果陣確實係冇咁眼訓
但係太長太少內容
其實eva除左個尾俾budget改變左之外
同炎拳差唔多,明就會明
聖經reference一向係表面嘅野,只係為左畫面靚
唔洗同啲痴線fans癲
戰力無限升級,早幾十話打到仆街嗰啲,轉頭就變卒仔

唔係話唔可以升級,但幾何級數咁上
一開始釘拳係5連,打打下10幾20連係普通嘢,轉個頭雙手無限釘拳(點撚樣無限
夢を魅せたくせに 叶えれるチカラを
与えてくれないなんて 辛くなるだけだよ
2,3都唔算神啦,bug位一大堆(2扑嘢場面話好有美感就見仁見智)

4 soft reboot我預咗亂黎,所以睇完覺得都唔算係太差
但真係好普通囉
東萬復仇者
之前有個 post有乜動漫個作者係隊咗嘢先畫得出,呢套大把人講
包人真係睇到我呆撚左
東卍未神過
新舊版都有完整結局架喎
點爛法
第一神拳以家做到 幕之內因為腦有事退休
都仲係死唔斷氣 想點撚樣姐
鬼眼狂刀?
去到中期已經爛

啲角色無限爆氣,之後又發覺原來個奸角係忠嘅,只不過乜乜乜所以故意做衰人

一開波話狂有幾勁幾咁神,結果原來又只係卒仔一個一樣要慢慢升級

最鳩係打邊個都好,永遠都係爆多最後一次氣,出大技,之後大大版:「你聽到了吧?神風的清響聲」(差唔多啦),就贏咗。贏完就發現,對面嗰個原來故意做奸角嘅,原來佢又係好人黎

嗰陣少年jump孖寶仲有閃靈二人組,一開波又係好似幾好,題材特別,後面又係鬼眼狂刀式無限升級無限爆氣打啲原來係好人嘅壞人

只不過贏嗰下講嗰句變咗「剛好一分鐘,你做夢了嗎

呢兩套漫畫,虎頭蛇尾,啲主角頭髮、衫越黎越長,女角越嚟越大波
巨人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞