黑警狗乸YouTuber 做假袋開箱扮富貴柒到喊

1001 回覆
1404 Like 17 Dislike
其實呃nes 都扮下好認識個牌子同歷史
佢真係完全將佢冇學識冇貿素既一面展露出嚟
死cheap 精
好可怕 真係嚇L死
塊面個shape 我真係好少見 可能小弟見識太少
個樣好似中左輻射 d牙好似亂葬崗
佢重要好有自信咁拍片
我對依條片都有少少印象(飛住睇因佢太樣衰)
佢仲作到話咩老公鬧佢咁貴買條鏈(老公肯定知假野啦,兩個人身家加埋都買唔起啲配貨啦)
依個人都幾撚恐怖 一心就係呃觀眾
實在太樣醜 上面化妝條片睇左冇兩分鐘 已經睇唔到落去
連幾舊水嘅野 都講到好貴我老婆護膚品一樽精華都成千
最初細知聽到人讀hermes 同英文有唔同係聽到蘋果動新聞主播講,之後就去問呀媽, 問問下先知原來好多名牌都係同英文有幾大出入
問完之後好多都識叫了

Annie嬸教下你啲化妝技巧 你個眼窩咁凹仲要用啡色加深只會睇落再老
條眉鴛鴦高低到盲都睇到 一邊有角 一邊圓
顴骨咁凸就咪大範圍搽
條眼線尾又係好柒
人地化妝係化靚 你就馬嬲屎忽
要跟據每個人眼型 面型分析架 唔識就唔好話自己中意化妝啦7頭

利申翻化妝brand 但你買唔起 是但一樣野都貴過你盒話唔平嘅70蚊highlighter
我記得八角獸有條片話佢中一去到中四係讀band 1 尾既中學
佢轉左校之後同一個男仔拍拖 搞到佢成績差哂
話咩之前個間band 1 尾中學無理由轉到過嚟成績仲差乜乜物

自己廢就廢啦 係到賴人
f1 都重讀啊
係咪佢本人

負評即係認證佢睇左
係啦 隔離po 搵到佢fb 幾分鐘之後就del咗
Annie嬸1月16號生日
住紅磡,住紅磡嘅巴絲留意吓
娘家係香港仔,覺得住南區高人一等
想住返南區,阿嬸冇能力冇say
其實打去佢個舖 或者官方地話問下野
都會有得聽正確讀音
我想試下創造冇負評嘅回覆

“你人品又好樣又靚又有錢”

你認同請正評,你唔認同就負皮我啦
但有邊個睇?依家有幾多個followers?
係啊 人地勁快手 有絲打睇icon認得係佢 個名叫Chanel HD
本身又住南區邊度咁巴閉 咁唔鍾意咪離婚返南區住
記得佢有次話佢偶像係吳卓義衝動撚
同埋佢考過藝訓想入cctvb 但畀人foul左
佢真心覺得自己好靚
睇唔到邊個睇,睇post有幅相ig 名改了cba41789
3個followers 199posts
宋智雅事件之後
呢啲野佢都仲咁大膽
佢邊有能力呀 佢本身都係住居屋
佢阿爸係舊制公務員
佢仲成日怨佢阿爸以前有福利都唔供佢去外國讀書
呢度係佢奶奶出首期買(朋友話)
住紅磡都係奶奶本身住紅磡
佢一毫子都唔使出 有個地方比佢痞都已經好幸福喇
爆埋邊個屋苑啦
但佢仲好似怨裝修無得話事 唔使出錢仲係度阿吱阿咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞