黑警狗乸YouTuber 做假袋開箱扮富貴柒到喊

1001 回覆
1404 Like 17 Dislike
Wtf?? 佢老公除左做狗之外仲邊度襯佢唔起
佢有雄性動物肯娶佢都執到啦
佢應該都活左係自己世界4x 多年
希望Annie 嬸係度認清自己真面目係好撚柒樣衰
希望你地快啲離婚啦咁
佢個樣如果教喬裝/特技化妝應該有市場
拍鬼片請佢咪可以慳返化妝費
佢仲教人話如果有D咩野想要就擺上ig
重覆係咁post幾次 等條仔(老公)留意到就自然會買
死港女 不學無術 成日淨係想靠男人
仲有個細佬 同佢生得好似樣?
睇過相 同佢唔似樣
唯一似就係一樣鍾意買假野
都係八角形?
報應來了
睇黎佢擺左咁耐淨係乞到個Chloe (假)袋
角落姊弟
平時對人點 最後人地咪點對返佢
佢目中無人 朋友已經無 仲當個老公係狗咁
呢D女人 邊有人同情
仲諗住佢地一個萬聖節可以做詭修女另一個做奪命狂呼
我諗佢自己都中咗降頭 先會覺得自己好靚
個呀嬸幾廿歲人唔好咁白痴啦
照下塊鏡啦,再睇下人地用咩眼神望你
鬧走個老公世上冇人啃得落佢
Twilly 咁撚平都要去買假?
呢d就多圖
mean撚到哈哈哈哈哈哈
More
好彩喺佢channel收皮前一刻睇到佢"愛馬仕"首飾review嗰條片
好多巴絲未必睇到,憑我依稀記憶盡量描述
1)佢指唔熟悉HERMES呢個品牌,products上嘅logo/圖案對佢意義不明,純粹覺得個款好靚
2)總共買咗4件 (我特登搵埋價錢俾大家睇最後一個ITEM係佢講 我上官網搵唔到)
-Mini Pop H耳環 (約港幣3,300)
-Mini Pop H 頸鏈 (約港幣3,600)
-玫瑰金豬鼻介指(約港幣17,000)
-豬鼻吊墜手鏈 (約港幣50,000 佢話老公有份資助佢)
3)每件products review都係「好靚呀」

屌,跟住今朝睇到佢條化妝片話「一盒3CE眼影3百幾蚊好貴呀
唔係買開嘅brand就幾皮野咁買用上塊面就幾百蚊都慳
依家仲俾人踢爆係假野,呢D人又寒酸又想充大頭
其實求其youtube都會搵到pronunciation
https://youtu.be/qxXP82A1KnI
本身Hermès呢個字就係外來字(如果唔係連s都唔會發音)
外國嘅話一般你用法/英發音講Brand name都冇乜所謂
我睇左幾秒
佢連望鏡頭都係不斷移開視線
睇黎真係社交有嚴重障礙
利申讀psych特別關注行為眼神
花生花生
Pin 左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞