27歲美女教師涉性侵犯13歲男童 被判入獄20年

145 回覆
86 Like 10 Dislike
之前有單個教師最後同條仔結埋婚生埋仔

叫Mary Kay Letourneau
父權畜出現?

女人想唔想墮胎唔關臭鳩事
當初3P就冇事
有d 似black widow
咩戲?想彩返
痴撚線,照佢咁講,因姦成孕都唔墮得啦
粒精男人都有份架嘛

你咁驚人墮咗你個種
你咪中出前要人簽字拎咗consent一定生先射囉
用個身體十月懷胎嗰個唔撚係你
憑咩付出一粒0.05毫米無生命細胞就要人寫包單用條命去博同你生?
公平制度主要分 相對公平 同 絕對公平
但香港係男女平等自助餐 揀相對/絕對 係睇邊樣對女人有利
所以只係可以揀一種 揀咗相對公平所有嘢都相對公平 揀咗絕對公平就所有嘢絕對公平
冤獄
快點
好多依類衰十一法律強姦case 喲「victims」都會走出黎幫性侵個人講說話 根本好難同physical既強姦做比較
快點。。。
其實唔止連登仔 連外國喲人都瘋狂討論緊20年係咪太重 甚至本身應唔應該係當犯法
喺香港男既衰十一最多都幾年

20年 CLS
衰十一係十六歲以下
十三歲以下叫衰十三
喺香港最高係終身
咁依家條女侵犯條仔係十三歲樓下咩?

九唔搭八
我係講緊反話

當呢個時候你都會講"考慮對方生理條件"時, 某D時候又唔考慮? 本來人生出黎就個個唔同, 自然有唔公平, 係自然不過

呢個靚女教師在唔同文化下, 佢個待遇係完全唔同, 呢個究竟係道德定係文化分別?
如果要平等, 大把野可以平, 但點解唔講男人應該擁有的人權?

本來我唔會講男女應該樣樣平等, 但如果你要講, 咁自然好多野都要平, 點解果D唔平?

含撚?
咁的確,自願無理由有問題
老師就唔可以做學生條女/仔,咩理由

當然,衰十一,就睇個歲數點定
其實12歲以上就出緊毛架啦喎
點解要去到16先比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞