陳嘉桓細佬又痴撚咗線啦

788 回覆
255 Like 39 Dislike
日日屌閪個人都虛晒啦
我都係第一次睇
呢條友真係好有問題
足球小將?
又個話玩黑係守護緊一d野,守護乜野?點守?
見過真人 都係咁靚 不過比想像中細粒
跟住d傻閪mk妹就會覺得佢好型
我呀嫲
有無人係由佢同Jnf_Chan拍拖開始睇佢
我記得又係好多花生
陳黑facbook有條友留言話黑店好似佢,之後陳黑就話我黑過佢,之後am條女就留言,唔記得咗留咩,類似係點解要鬥黑。仲有陳黑暗示過黑店食水深,例如個對黑色襪。大靠係咁
有冇家姐ig
陳黑唔係攝台青山大道?
Me
jnf接住係唔係就係krysta

見到個女仔依家搵到個好好嘅男朋友 真係好感動
擺脫到條垃圾
推一推

想當年都參加過某論壇既行山團想話識多d人,成撚班柴娃娃三唔識七毒撚阿叔後生仔乜撚都有,就係無女。跟撚住好笑啦,個日就係行屯門青山既,行過下山既應該都知道奶奶地野,因為本身呢個山都有一定難度,跟撚住搞笑啦,成班人有d人真係未行過山,個日行既時緊,搞手同有經驗者已經行得好快,開頭都仲有停下等下行得慢既人,後尾因為差距太山,班人開始唔耐煩,後尾唔想等自己一支箭咁標左落去,最撚慘佢地揀落山個d係爆林路,雖然自己有行開山,但因為條爆林路我未行過臨尾嘗試跟但跟唔到,跟住慢左見到最後個班變左抖後。途中打比佢地佢地只係尻up幾下比d指示,叫佢番轉頭跟住又話搵唔到我地。跟住我地唯有格硬跟個方向硬爆落去,途中路況太差,有個團友直程行到無晒力,最尾雖然有命落到山,但自此唔會再尻join呢d三唔識七網上團
仲有個大家姐都好靚
三男二女嗰陣已經有睇小黑小白
濫交 中二病 情緒病自殺 扮型 大洗
基本上同佢散咗之後都會得到幸福
因為試過落地獄嘅滋味
行山隊好撚多的, 成百幾人一齊行, 最早同最遲果個到終點可以差半日, 成日出事就係呢D, 你諗下百幾人你點管理?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞