陳嘉桓細佬又痴撚咗線啦

788 回覆
255 Like 39 Dislike
新手先買dod

佢思路應該係想見到全部都係中高階牌子
唔關產地問題
咁階級觀念都好重下
出黎玩都係求開心姐
下下好似返工要報到咁有咩謂
好柒
露營好似軍備大賽咁, 收費營用DOD無咩問題。
但係佢玩相機専買cheap野+淘寶
總之大大部拎出街引到人注意就得
唔識野都係咁話 dod係重姐 美觀上都唔算好差

佢係咪驚比人覺得
佢地黑村既人用咁重既野 好唔pro?

佢都好要面下
留名
只有適唔適合用,無高低級,大陸牌子盡量唔用,你話MIC都可以嘈應唔應該用,luxe大把便野好正唔通又低級一定要show 幾千蚊個營咪即係想曬自己d gear,跟住人地私底下問佢條片,就話d營大部分都係我
知道呢條撚樣好多年

不學無術 又樣衰

但係就好撚多女
原來啲女會鍾意瘦矮柒窮
咩鳩都要面, 咩都要靚, 要做大佬囉。
條撚樣見到人地隻白HILL又坐埋去影相扮係自己隻營, 咩白色好吸引你咩?
黑色(低階)
我估佢有脆弱型自戀人格
呢種人極自戀自大同時極端自卑
鍾意做全場焦點、覺得自己與眾不同
好玻璃心 話幾句 被人忽略否定 都唔得
仲成日用高高在上態度串人同show off
以保持自己脆弱嘅自尊心同過低嘅自我存在感

呀陳黑如果有追post嘅話,建議你去睇醫生
你覺得佢張白卡點拎返來?
好多年前以經知佢係咁 最近以為佢玩露營上得山多係咪轉死性變咗正常人 原來都係咁
LG洗撚佢幫手咩 多單都做唔切幾年前一早有得訂黑色啦 香港LG group同日本一早有人玩 email order加幾千yen就得 係疫情個陣Yuki san話係美國拎布成本高 佢地貨量又少 無人手去check布 所以先停咗custom made一年左右
依家人地長期拎到黑色布做埋常駐色一定係因為陳黑大哥啦
老實講 好多時買gear揀黑色我自己都會
型d又唔易污糟

但我睇過佢地MM訪問
連水都要買$60枝黑色既水

睇陳黑ig story 又嫌棄人地拎五顏綠色既野坐入佢營
我真係覺得over左
好似走火入魔咁
收費場落車行幾分鐘都要睇重量?
$2500 (低階)
$2500-5000 (中階)
$5000+ (高階)
DOD 唔使 $2500,難怪被人 ban 埋
我麻麻黑色
追完po都分唔到黑村黑物黑店啲關係
其實佢或者黑村鍾意咁玩無乜所謂,當係嗜好又咩都好,人都係要搵啲寄托,或者有目標想追求全黑都冇所謂,反正其實唔影響人。

但身為谷友或者所謂「朋友」,報狗嚟威脅人,唔被人哋自己 Camping,又真係痴線。
同意 如果以你所講 其他村民帶咩黑色營都無問題啦
但佢連咩營都控制人地
我覺得太強權 又話玩 但又要控制人 痴線
佢玩相機果時我都係咁諗
露營根本係休閒活動, 貴野/靚野只係輕同comfort, 唔係比個price tag人地睇去鬥叻, 去威威。
條片仲話捉到唔係黑色野要罰
唔知有冇check埋女女d底褲
佢玩任何野都係抱住呢個心態,踩住人上位
同埋要食女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞