講吓呢五年內你覺得最好睇嘅美劇

419 回覆
13 Like 4 Dislike
Orphan Black

加拿大

Sorry
Izombie搞笑溫馨懸疑解動作解迷有齊曬

orphan black
鐘意睇alison 條線
House of cards
Designated Survivor

想問下仲有冇類似題材既美劇 好鍾意呢類
Justified
兩個主角都好有魅力
特別係walton goggins
樣衰 得黎有型

banshee
fight scene 做得好好睇
鐘意nola vs burton 果段

sons of anarchy
睇住主角點解決問題(敵對幫派)
好爽

battlestar galactica
勉強都算係五年內 (2012年有套spin off)
我睇過最好睇既太空劇
gaius baltar 演得非常濕鳩

the expanse
暫時做左兩季
劇情好緊湊
有d 想買本書黎睇

dexter
breaking bad
walking dead
true detective
唔洗解釋
真心覺得GOT近兩季差左好多
未至唔好睇,但真係好多犯駁位
無人講narcos?
無人講narcos?

盲左?
Leverage
超鍾意依類大盜片,盜海豪情之類
最正係paker
同hardison條線好好睇
雖然係離地左d(有集講細菌武器,好誇張)
Orange is the new black

其實呢套 又係咁添食

我見呢版都另外有 post 討論 S5

但睇到S3 已經覺悶,完未

成5季 坐極都仲有得坐 好似 prison break 又出新 逃極都逃唔出獄

由 Wentworth 瘦到肥再減番啲 到而家

好似已經過咗好多節日又換咗公司,仲未坐完
唔係坐年半咋咩
House of cards

想問下仲有冇類似題材既美劇 好鍾意呢類

same
但覺得DESINGATED SURVIVOR好睇過HOMELAND好多
睇homeland 第一季覺得有D拖同唔係太鐘意個女主角
Leverage
超鍾意依類大盜片,盜海豪情之類
最正係paker
同hardison條線好好睇
雖然係離地左d(有集講細菌武器,好誇張)

Leverage
想講冷門少少同舊少少
How I met your mother
無人講narcos?

盲左?

S2有一集突擊隊攻入Pablo屋企
有個鏡頭一鏡過由屋入面影住佢地開火影到出屋
之後兜返入屋
真係世界級
其實the viking 都唔差
不過應該冇咩人睇過

加拿大

Sorry
Izombie搞笑溫馨懸疑解動作解迷有齊曬

orphan black
鐘意睇alison 條線

Alison講野好好笑
The Last Ship S1-2
the news room

加拿大

Sorry

其實係bbc America 算唔算美劇
Shameless
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞