乃木坂46討論區#502:乃木坂46新内眞衣卒業快樂 お疲れ様でした

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
仲有邊個傳聞係有背景?
唔好再有任何幻想

1.純君話佢係C
2.預知夢良爆料
3. 野模被爆黑歷史,運營立即出來打掩護
4. 18歲或以上才可以亮相音番較夜節目,五期生只有美空跟野模18歲
五期新宣傳口號:

八萬人中出偶像
有今野呢D垃圾營運 唔下行都唔得
乃團做得起都係肥秋
今野同雀講:雀同雞都係鳥類,使乜分得咁細?
8萬幾人揀11個
頭8個已經咁多千葉縣
仲要唔係素人
單眼佬都知今次招人係黑箱喇
只不過中西單嘢太誇張
仲要有議員出聲
成場大龍鳳嚟㗎
我以為雀畢
屌 斬多兩嘢唔該
邊個 reg 咗「中西アルノ」做 id 嘅,快啲出嚟畀大家圍插洩憤!
肥秋都有份揀
寧願佢畢啦,呢個年紀出去先大把世界,一陣出事仲要佢頂幾年,26歲先去正式拍戲拍劇已經唔細
今次似肥秋話事多,佢先係真炎上大師,嚟多個短髮平手仲唔玩佢最拿手嘅空降咩
而且年紀、身材嚟講中西都唔係今野鍾意嗰type
睇唔透
條女一有黑歷史就有上限 唔係簡單一句入團前發生就可以當咩事都無啊嘛
而家我覺得牙梅做隊長夠惡係好事
五期分分鐘恰鳩四期三期林善或者唔紅嗰啲
呢啲嘢以前AKB都發生過
鳥最尷尬係靠在籍成績出到去會冇劇拍
映像研大仆直之後凈係拍過肥秋套remote殺人
最近ハマスカ做得起更加係見到隔離坂做起之後跟住玩
乃木坂29thセンター候補
中西アルノの被写体モデル歴

・JK現役中に純と出会う
・1時間3千円で個撮のTwitter募集を開始
・カメコおじさん達が写真を大量投稿
・たかしとゲーセン焼き肉カラオケ2daysデート撮影
・JK卒業後に純とホテル撮影
・5期生合格後まで撮影会を続ける
收中西神id有2pm
確係睇唔透,唔理條女有冇真係做過G,但從商業角度考慮,點都唔會畀乃木坂咁嘅top團冒呢啲險,因為萬一真係出事,對商譽同形象嘅損失真係近乎無可挽回。所以只能夠講,如果真係中西做C,咁就唔係一個純商業嘅理性決定,人事關係等因素好大機會先係真正嘅原因。

唯有希望今次係終極嘅黑暗兵法,先喺幾單前搵人喺網上放風扮每次都中嘅先知,然後㨂一個尅fans憎嘅人做到佢疑似係新C,等網上熱話炒作完注目度升爆之後,最後反高潮宣佈新C另有其人。到時可能大家都覺得只要唔係中西就好了,29單於是大受歡迎……
(不過我唔信營運會咁有謀略囉)

有冇巴絲識得搵日本嘅熱門字搜尋榜?乃木坂同中西而家係咪多咗人談論?
yoda應該要走了
其實只係中西個樣成隻豬咁,
如果係靚既,
呢d歷史唔大問題。
都唔係
佢係底花+無誠信
就算靚都係咁講
有時都幾佩服某啲㗎仔,唔少都話支持得落,同之前文春果幾件一樣,如果佢地現實有女/老婆比人夫目前犯相信都唔會覺得有咩野
今野中過欅連環文春之後醒左揀一姐就係貪佢身家清白冇太多諗法
結果中西一鋪清袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞