乃木坂46討論區#502:乃木坂46新内眞衣卒業快樂 お疲れ様でした

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
endo個套劇我想問有人可以頂到5分鐘?
佢出場都無五分鐘
我睇曬10集
唔係出左5,6集咩?
我未見到佢已棄
我睇晒呀,一姐同男主越來越親密,隨時大結局會咀咀
我佩服
禾橋誕生日おめでとう
老橋
做乜咁睇唔開
點都好 最緊要過得開心幸福快樂

咁就過咗5年
時代眼淚
橋本新飯Lm
橋本真係好易坑人,靚得黎仲要啲性格咁型
入坑兩個月
由在哪裏開始追
咁啱睇到16單選拔個集
你都睇得幾快

老橋生日快樂
音樂相關:
所有MV
歷年嘅birthday live同夏巡
兩次攞日本唱片大賞嘅片段

戲劇:
初森壘球團

搵到邊個係自己主推的話,就開始睇晒佢嘅作品。例如鐘意鳥嘅話就睇返那些年同映像研,鍾意美月就睇返電影少女2019同非主流女友,鐘意乃團日劇女王7仔的話你就大鑊了,大把舊劇要煲返

又或者索性㨂個五期生嚟推,一切從零開始,大家同一條起跑線
我唔能夠全部同意

初森:膠係膠膠地,但初代全員齊人,低能得來熱血,一定要睇
殘美:呢套我真係skip咗,飯乃團都係為咗睇靚女,成班化晒喪屍粧咁趕客,除非係雀推否則唔睇冇壞
薙刀社:乃團第一套電影,都要睇嘅
電影少女:7推睇第一𨌀,美月推睇第2輯,兩個都唔推可以skip
輪到你了:我覺得必睇喎,唔好計7仔嘅演技,套劇都寫得算好癲,睇咗頭幾集就想追埋佢,不過最好梅花間中咁睇埋每集嘅番外篇,睇完你會覺得啲人物性格比較有舖排,否則只會覺得全棟大廈都係精神病嘅
殺人鬼:白推必睇,否則可skip
剛才個post漏咗:乃團2套紀錄片都係必睇嘅
個新乃木坂message app限日本地區download 但係又會跟電話system語言變英文

架仔IT都幾反智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞