(最黑暗)如何評價Hololive同Vtuber湊阿庫婭阿火阿櫻有幾仆街(115) 中岡中學既時候欺凌過我

1001 回覆
3 Like 14 Dislike
你呢個留言我下個post用黎貼堂
比d成日話有男朋友關毒撚咩事既人睇
holo班V唔賣依d仲可以賣咩?
算啦
講幾多班holo仔都係以為個世界圍住holo轉
vtuber=hololive
其他全部都係垃圾

holo打贏日本洗撚去搞海外咩
就係日本輸比彩虹先專心搞海外
彩虹jp組本來就只做日本市場 海外都唔點理
非引戰 認真討論
如果唔係走呢個形象嘅V爆拍拖 係咪冇問題

彩虹社果d仲日日關注個v幾時有男朋友(安潔)
其實是…
無記錯holo有人妻…
係係係 咁你返彩虹post未?
仲未駁到點解人地後台數據8 9成都係日本人都4萬同接屌打彩虹

淨係識鳩Up一句 ererer 我覺得holo d同接好假囉 唔夠彩虹幾千人d同接真
係hololive多傻鳩睇先咁
睇人賣goods撕poster dum figure
笑撚死我
仲要唔止一個...
我自己就公道既
兩邊都有睇開
holo除左 兔 潤 船 35 fbk呢d 同接輕鬆2-3萬up
holo其他果d 5000-1000水平係我心中同彩虹2000-3000 同level
只不過係holo比較衝出日本 所以先好似講到咁無敵咁
係日本local我諗holo得巨頭級數先可以話穩壓彩虹/平手
燒波衫咁
咪同條弱智傾啦
要講死忠 祭叫鴨班祭絲都冇事啦
mio ina呢d結晒婚又唔見人燒
明明係露自己形象問題 平時養咁多gachi 今次咪反噬
諗起阿嬌出事 啲人拍片揼爆曬啲CD
有樣嘢唔明 大家叫雞嗰陣都應該唔會care隻雞有無男朋友 點解而家睇V反而會care佢有無仔
我係呢到用原價一半誠收潤羽るしあ既直筆goods
係喎
原來呢個係holo post
見到vtuber就衝左入黎
比返個主場你啦
holo世一
吓 我啱啱先覆post咋喎 惡我做咩 我冇撐過露
玩卡果d 9秒9賣簽卡
笑撚死
叫雞是發洩性欲
睇v不是發洩性欲而是我心靈慰藉
大家不要嘈交
我都係虹友黎....
呢到不是holo post
點解彩虹冇傻鳩睇都有葛葉粉燒尊老母?
係咪hololive粉扮葛葉粉?
哇 晨早流流個個留言都有負皮
睇官方節目同接都差好遠
holo新年搞個QUIZ先得果6k同接
同時段彩虹做緊NJU講緊180k同接
彩虹d巨頭仲少過holo 講經咩
巨頭打唔過人 中堅比人大炒
仲有一大堆做唔撚起冇資源的底邊

彩虹粉都唔知那來的優越感
有負皮師駐守係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞